El celler Son Juliana està molt ben situat entre Santa Eugènia i Biniali, a la regió de Binissalem, a Mallorca. El somni de Günther Zimmer d'elaborar el seu propi vi s'inicia el 2013. Juntament amb un equip d'experts enòlegs planten set hectàrees de vinya que envolten el celler, amb un microclima adient per al cultiu de varietats autòctones de la zona: giró ros, manto negre, callet, premsal, també merlot, cabernet sauvignon i syrah. Des de l'inici del projecte apliquen mètodes de cultiu natural, tant a la vinya com en la criança dels vins.

A part, el moderníssim celler disposa de l'última tecnologia per poder controlar els diversos processos d'elaboració del vi. L'energia necessària per al processament i la criança prové principalment de l'energia solar i eòlica de producció pròpia. Les parets del celler soterrat són de pedra en gabions per protegir el vi dels canvis de temperatura. Tots els detalls dels processos estan acuradament pensats. Han aconseguit la seva meta d'elaborar vins de qualitat superior, naturals, amb notes típiques mallorquines. El vi Son Juliana manto negre és una varietat molt arrelada a Binissalem, on queda protegida per la serra de Tramuntana, al centre de Mallorca. Dona vins rics en sucre i aromes, fàcils de beure, lleugers i equilibrats.

És un vi blanc de noirs perquè és un vi blanc elaborat amb raïm negre. El tast sorprèn pel seu caràcter mediterrani. Aromes de fruita blanca, avellanes, floral, flor seca. De textura cremosa, té una acidesa fresca, retrogust llarg i molt afruitat.

Vi de la terra de Mallorca

Preu: de 18 a 20 euros