Notícies | Hosteleria

EL VI | Vinyarets 18

Un vi per gaudir-ne entre amics i família
20-01-2020 12:59
0 vots
Vinyarets 18

Vinyarets 18

La família Torres presenta Vinyarets, una selecció de vins del Penedès, elaborats amb varietats tradicionals, que pretén mostrar la diversitat, riquesa i singularitat d’aquesta terra vitivinícola mil·lenària. Com a productors arrelats al territori des del segle XVII , aquest projecte ret homenatge al paisatge del Penedès, un mosaic de vinyes entre el mar i la muntanya que formen indrets de gran bellesa, sovint desconeguts.

La col·lecció s’estrena amb un vi negre d’anyada 2018, elaborat amb garnatxa, ull de llebre i sumoll de vinyes meticulosament seleccionades buscant la suavitat i la frescor per damunt de la concentració. Per a Miquel Torres Maczassek, cinquena generació, aquest és un vi de paisatge, un vi que ens apropa a la suavitat del paisatge del Penedès amb els seus turons, les seves muntanyes i el treball ben fet a la vinya.

Vinyarets neix de varietats ben arrelades al territori, algunes de les quals minoritàries per posar-les en valor com a part del nostre patrimoni vitivinícola i de la nostra història. Un vi per gaudir-ne entre amics i família.

Vinyarets és un vi de caire modern dotat de nervi i frescor, amb aromes subtils de fruita, cireres, especial, torrefacte, garrofes, herbes de sotabosc, molt mediterrani.

Entrada refrescant en boca, lleuger, fi, harmoniós, amb estructura i un taní ben polit, amable. Per acompanyar molt bé una tonyina, un risotto o una carn blanca.

DO: Penedès
Preu: de 10 a 12 euros

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook