Notícies | Hosteleria

EL VI | Montecastro 2015

Un vi que, per la seva elegància i finor, en poc temps el veurem a l'alça
23-12-2019 09:43
0 vots
Montecastro 2015

Montecastro 2015

Aquest celler va néixer l'any 2000 pel somni d'un grup d'amics, la de plantar vinyes al cor de la Ribera del Duero, construir un celler d'última tecnologia i elaborar vins d'alta qualitat.

Als seus inicis van tenir una gran repercussió mediàtica ja que entre els seus accionistes hi havia periodistes i cantants com Julio Iglesias. El 2012 Bodegas Hacienda Monasterio compra les accions del celler Montecastro i assumeix la direcció tècnica, per l'enòleg Carlos de la Fuente, autòcton de la zona amb l'ajuda de Cristhelle, assessorats i dirigits per Peter Sisseck, creador de vins d'altura com el famós Pingus (990 euros).

Els seus ideals es basen en una agricultura enològica / biodinàmica amb respecte a les lleis que dicta la natura. Fan pràctiques agrícoles compromeses sense herbicides, ni pesticides, ni fertilitzants químics, i cuidant l'entorn i el paisatge. Totes aquestes pràctiques a l'hora de tastar un vi, mostra una marcada personalitat.

Montecastro s'elabora amb raïm tinta fina amb el 5% de merlot, envellit 18 mesos en botes de roure francès. És un vi que ha nascut per agradar i quedar bé, per la seva elegància i finor, està en un moment de llançament per donar-lo a conèixer però en poc temps el veurem a l'alça.

Mostra una gran intensitat d'aromes de fruita, amb notes de sotabosc, pebre rosa, mineral, complexa i equilibrat. En boca es tot harmonia, amable i càlid amb final persistent i gustós.

DO: Ribera del Duero
Preu: de 18 a 22 euros

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook