Notícies | Hosteleria

EL VI | Pagos de Anguix 17

Un vi intens i elegant amb una gran capacitat d'envelliment
09-11-2019 17:42
0 vots
Pagos de Anguix 17

Pagos de Anguix 17

El grup empresarial de Juvé i Camps i primeres Mascar va vendre part dels seu capital a una firma holandesa, Scranton, amb la participació de la família Grifols, per formar l’empresa J&C Prim Brand. Amb aquesta nova empresa s’activen inversions que tenien aturades, una d’elles era la compra del celler Torres de Anguix. El grup preveu consolidar un control exhaustiu del cultiu de les vinyes, l’elaboració del seus vins, així com la distribució de marques vinícoles de primer nivel. Amb aquesta operació també assegura l’aprovisionament d’un raïm de gran qualitat per a l’elaboració de vins d’altura, de producció molt limitada, sota la denominació d’origen de la Ribera del Duero.

Torres de Anguix es un celler que es va fundar l’any 2000 i és a la població d’Anguix. Més que el valor del celler, va ser el patrimoni de vinyes, que són de les primeres plantades a la zona, unes 50 hectàrees de la varietat tinta fina, situades a 900 metres d’altitud a la zona més valorada de la ribera burgalesa. Les vinyes, situades en un radi màxim de tres quilòmetres, rodegen el celler. Produeixen uns vins intensos i elegants amb una gran capacitat d’envelliment.

El vi és d’un profund color picota en el qual llueixen unes notes violàcies pròpies de la seva juventut. La seva aroma sedueix per les seves intenses notes de grosella negra, mores, amb record a la violeta, i fons especiats en què destaquen el clau i la vainilla. En boca és vellutat, fi, opulent i llaminer.

DO: Ribera del Duero
Preu: de 25 a 30 euros

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook