Notícies | Hosteleria

EL VI | Marieta 18, Vins de Taller

Ideal per al temps de bolets, escalivades i carn a la brasa
11-10-2019 08:20
0 vots
Marieta

Marieta

Vins de Taller és la culminació d'un somni d'Antoni Falcón, un expert en plantes, jardins i paisatge, que l'any 2002 va transformar un camp totalment erm en uns vinyets integrats, cuidats en un petit ecosistema el més natural possible, com el seu paisatge imaginat.

L'Alt Empordà amb les seves característiques climàtiques molt determinades, la tramuntana, el règim de pluges, les gelades, totes aquestes combinacions, és el que fan el clima o microclima, juntament amb les característiques del sòl, del terreny, que acaba per definir el terrer.

Després de 17 anys aconsegueixen elaborar uns vins amb certificat ecològic amb tendències biodinàmiques que vol dir que incorporen la natura a les tasques diàries, tenen un bosc al mig del vinyet , que els regula la temperatura, un sotabosc amb plantes aromàtiques de fonoll, romaní i timó, que s'acaben reflectint a la copa. Van plantar varietats de raïm que els aportessin qualitat i un toc diferencial.

El Marieta és un vi elaborat amb la varietat marselan, un creuament de cabernet sauvignon i garnatxa. La cabernet és sinònim d'estructura i la garnatxa estimula la frescor, la fruita i les espècies.

Marieta és un vi amb aromes de fruita de bosc, especiat, regalèssia i notes anisades. En boca té una entrada suau, fresca, equilibrat i deixa un agradable postgust. Ideal per al temps de bolets, escalivades i carn a la brasa.

DO: Empordà
Preu: de 10 a 12 euros

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Agenda d'avui

Pedres i Barraques. Les Construccions de Pedra Seca

Pedres i Barraques. Les Construccions de Pedra Seca

Sala d'exposicions de la Casa Lluvià

Prev
Next