Notícies | Hosteleria

En record de...

Elaboren un vi per homenatjar Pepe Rubianes

Serà una garnatxa negra 100% del Celler de Batea, amb denominació d'origen Terra Alta
19-08-2019 10:24
1 vot
L'humorista Pepe Rubianes va morir l'any 2009 ARXIU/SALVADOR REDÓ

L'humorista Pepe Rubianes va morir l'any 2009 ARXIU/SALVADOR REDÓ

L'empresa Lovers Wine Elegance té previst presentar el mes de setembre vinent a Barcelona un nou vi que portarà el nom del difunt humorista Pepe Rubianes i part dels beneficis del qual està previst que es destinin a projectes solidaris.

El vi serà una garnatxa negra 100% del Celler de Batea, amb denominació d'origen (DO) Terra Alta, un vi "negre amb caràcter, que estimula els sentits, divertit i diferent".

La iniciativa parteix del gerent de Lovers Wine Elegance, Joan Carles Beltran Artola, que ha treballat al costat de la germana de l'actor Carmen Rubianes i a la Fundació Pepe Rubianes, segons ha informat en un comunicat.

Està previst que part dels beneficis que generi la venda d'aquest vi es destinin "als projectes humanitaris i de solidaritat de la Fundació Pepe Rubianes i també a l'organització Proactiva Open Arms, l'ONG que salva vides humanes a mar".

Coincidint amb la presentació del vi, es farà pública un web associat a Pepe Rubianes, mort el mes de març de 2009, on es publicaran de forma periòdica fragments dels seus espectacles, a més de textos seus literaris.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook