Notícies | Hosteleria

L'Aeroport de Barcelona reforça l'oferta gastronòmica amb dos nous locals

Es tracta del restaurant Mediterranean Terrace i la pastisseria Boldú
16-01-2019 11:16
0 vots
La pastisseria Boldú. EP

La pastisseria Boldú. EP

L'Aeroport de Barcelona-el Prat ha sumat dos locals, el restaurant Mediterranean Terrace, gestionat per Pansfood, i la pastisseria Boldú, gestionada per Areas.

Segons ha informat aquest dimecres en un comunicat, Mediterranean Terrace està situat al pati sud de la T1 i té una superfície de 500 metres quadrats, mentre que la pastisseria Boldú se situa a l'inici del dic longitudinal de la mateixa terminal i té una superfície de 205 metres quadrats.

Des que el passat mes de març es va adjudicar el nou concurs, a l'Aeroport de Barcelona-el Prat s'han obert 22 establiments gastronòmics dels 50 locals que integra el contracte actual, 18 a la T1 i quatre a la T2.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook