Notícies | Hosteleria

L'Aeroport de Barcelona reforça l'oferta gastronòmica amb dos nous locals

Es tracta del restaurant Mediterranean Terrace i la pastisseria Boldú
16-01-2019 11:16
0 vots
La pastisseria Boldú. EP

La pastisseria Boldú. EP

L'Aeroport de Barcelona-el Prat ha sumat dos locals, el restaurant Mediterranean Terrace, gestionat per Pansfood, i la pastisseria Boldú, gestionada per Areas.

Segons ha informat aquest dimecres en un comunicat, Mediterranean Terrace està situat al pati sud de la T1 i té una superfície de 500 metres quadrats, mentre que la pastisseria Boldú se situa a l'inici del dic longitudinal de la mateixa terminal i té una superfície de 205 metres quadrats.

Des que el passat mes de març es va adjudicar el nou concurs, a l'Aeroport de Barcelona-el Prat s'han obert 22 establiments gastronòmics dels 50 locals que integra el contracte actual, 18 a la T1 i quatre a la T2.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Agenda d'avui

Exposició 'Martorell en temps de Joan Cererols'

Exposició 'Martorell en temps de Joan Cererols'

Centre d'Interpretació del Patrimoni Històric La Caserna

Prev
Next