Notícies | Hosteleria

El xef Marc Puig-Pey, d'Alícia, és un dels deu finalistes del Basque Culinary World Prize

És l'únic aspirant de l'estat espanyol al premi, dotat amb 100.000 euros per a un projecte transformador en gastronomia
04-07-2018 14:17
0 vots
Marc Puig-Pey a la Fundació Alícia Arxiu | Queralt Casals

Marc Puig-Pey a la Fundació Alícia Arxiu | Queralt Casals

El responsable de l'àrea de cuina de la Fundació Alícia, de Món Sant Benet, Marc Puig-Pey, és un dels deu finalistes del Basque Culinary World Prize d'aquest 2018, un premi internacional que promouen el Basque Culinary Center i el govern basc per reconèixer la feina de xefs vinculats a iniciatives transformadores.

El Basque Culinary World Prize celebrarà la tercera edició, i està dotat amb un premi de 100.000 euros, que el guanyador haurà de dedicar a un projecte que demostri l'efecte multiplicador i transformador de la gastronomia. Marc Puig-Pey és l'únic finalista de l'estat espanyol, i la decisió està a mans d'un jurat del qual formen part xefs com Joan Roca, del Celler de Can Roca; Yoshihiro Narisawa, propietari del restaurant Narisawa de Tokio, Andoni Luis Aduriz, del restaurant Mugariz, o Gastón Acurio, un referent de la cuina peruana.

Marc Puig-Pey ha treballat a elBulli prop de dues dècades, i a Alícia, treballa en projectes innovadors i de caire científic en el camp del càncer, la diabetis, o les malalties renals, entre altres.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Agenda d'avui

La nova llei d'espais agraris

La nova llei d'espais agraris

Sala d'actes de Cal Sitjes

Exposició 'Martorell en temps de Joan Cererols'

Exposició 'Martorell en temps de Joan Cererols'

Centre d'Interpretació del Patrimoni Històric La Caserna

Prev
Next