Tres anys després de l'obertura del restaurant Callao24 del grup Jhosef Arias, aquest segueix consolidant-se en la capital madrilenya. Amb un concepte canalla i desenfadat que ha aconseguit atraure una major quantitat de públic

Una Cuina atrevida i desenfadada

El restaurant Callao24 segueix la seva projecció amb un estil de cuina canalla a Vallecas. Plats atrevits i originals per a paladars amb ganes de degustar sabors diferents. Així ho demostra la gran acollida del seu plat estrella "cebiche canalla", considerat pels crítics com una aposta boja, però que funciona.

Un plaer màxim a força de pasta de rocoto, ají groc i ají llim, pop brasejat amb espècies anticucheras, boletes de causa de Lima. Tot el Perú gastronòmic perfectament harmonitzat en un sol plat.

L'experimentació sempre ha estat present dins el restaurant Callao24. Un bon exemple d'això és la seva variada i innovadora carta i els seus menús degustació.

Per conèixer millor el seu estil de cuina la millor opció és triar un dels seus dos menús degustació: Menú Lima i Menú Usuy.

Restaurant Peruà Callao24 by Jhosef Arias està situat al Carrer Muntanya Oliveti, 19 de Madrid (Metro Pont de Vallecas) "¡Aconsegueixi el seu # PasaporteaPerú!".