Notícies | Restaurants i Allotjaments
Aquests són els millors vins de Catalunya
Negres, blancs, rosats, dolços, espumosos, rancis... tria el que t'agradi més
Dos restaurants amb disseny espanyol, entre els més bonics del món
El donostiarra Txalupa, obra de l'estudi català Equipo Creativo, i el londinenc Amazonico, de Lázaro Rosa-Violán, elegits millor 'pub' internacional i millor restaurant europeu, respectivament
Aprèn a preparar les creps magistrals de Via Veneto
El periodista Pau Arenós assisteix a les classes magistrals de Josep Monje i del cuiner David Andrés
La recepta de croqueta de Carlota Claver que es convertirà en la teva favorita
La cuinera recupera i actualitza el mos que li va ensenyar a preparar la seva àvia
La recepta de pa amb nous d'Anna Bellsolà que et farà feliç
La fornera mostra a Pau Arenós els passos necessaris per transformar la farina en una saborosa peça amb fruita seca
La recepta «fàcil i sana» de mongetes amb cloïsses d'Albert Raurich (amb pistes d'alta cuina)
El cuiner descobrirà a Pau Arenós un recurs après a les cuines d'El Bulli
La recepta del suflé de xocolata de Jordi Roca que fa sospirar
El pastisser ensenya a Pau Arenós com aconseguir una massa lleugera en un vídeo pròxim i relaxat
Les pistes de Christian Escribà per a uns bunyols de campionat
El pastisser descobreix a Pau Arenós el secret perquè la massa quedi deliciosa
Els germans Torres homenatgen el seu pare amb una paella (i alguns trucs)
Els bessons conviden a menjar Pau Arenós un arròs cuinat a casa d'un d'ells
Els trucs de Martín Berasategui per a un bacallà «supersenzill» i «superbo»
El cuiner basc dona instruccions a Pau Arenós per elaborar unes cocotxes i el millor pilpil
EL VI | Figuero 12
Un vi honest i ben elaborat
La Fageda posarà a la venda iogurts a granel
La cooperativa traurà al mercat tres noves varietats a principis del 2020
Signes 'molt positius' fan preveure una bona temporada de neu a Andorra
A hores d'ara, s'han venut més forfets de temporada que a la mateixa alçada del 2009
Participa al concurs de receptes de Regió7.cat
Tens temps per enviar les teves receptes fins al 30 de novembre
L'Hostal Pedrafroca convida a dinar a... Anna Arranz
La berguedana és la guanyadora del concurs "Temps de Bolets"
L'Associació de Càmpings de Girona engega una central de reserves en línia
Aquest nova eina també permetrà interactuar amb l'usuari ja que aquest podrà opinar sobre les seves estades en els càmpings o rebre ofertes periòdicament
El més... d'Oci
- Telecinco «roba» a TVE unes declaracions de Jesulín de Ubrique evitant citar la seva procedència
- Els millors xefs d'Espanya protagonitzen el nou anunci d'Estrella Damm
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Colau agraeix a 'Masterchef' promoure l'alimentació sostenible
- Sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Carlos Sobera, enrojolat a «First Dates» per l'atrevida predicció d'una comensal: «t'encanten els preliminars»
- Descompte especial per entrada per veure «La Bella Durmiente»
- CRÍTICA | «Baby», una paràbola sinistra i hipnòtica