Notícies | Restaurants i Allotjaments

La cuinera i propietària del restaurant Les Cols d'Olot, Fina Puigdevall

Fina Puigdevall, de Les Cols d'Olot, rep el Premi Nacional de Gastronomia 2019

El xef del restaurant Estimar, Rafa Zafra, obté el Premi Revelació i Joan Carles Ibáñez, del Lasarte, el Premi Cap de Sala

Quins són els sabors de gelat d'aquest estiu?

Els 4 sabors de gelat més estranys (i deliciosos) d'aquest estiu

El sector gelater evoluciona ràpid adaptant-se als gustos dels paladars més exigents

De Niro, al centre, rodejat d'altres directius de la companyia

La cadena de Robert de Niro obrirà el seu primer hotel Nobu a Barcelona al setembre

S'ubicarà dins d'un remodelat Gran Hotel Torre Catalunya

Conferència al Fòrum Gastronòmic Barcelona 2018

El Fòrum Gastronòmic Barcelona proposa «(re)pensar» la gastronomia amb l'estrena del Fòrum Lab

Carme Ruscalleda, Raül Balam (Moments), Paco Pérez (Enoteca) o Jordi Cruz (Àbac), entre els cuiners confirmats a la cita

L'establiment de Barcelona

Tres exBulli dirigeixen Fismuler, una versió moderna de la casa de menjars

Després de Madrid, la marca va obrir recentment un local a Barcelona

Descobreix l'origen del conflicte entre Burger King i McDonald's

La guerra de les hamburgueses

A inicis dels 80, Burger King va encetar una estratègia publicitària en què ridiculitzava explícitament els productes de McDonald's

Trobar un bon pa no és fàcil

Tres forns del Bages i el Berguedà, entre els que fan el millor pa de Catalunya

L'associació Panàtics ha elaborat una llista amb els millors forns de pa catalans

La jornada tècnica entre formatgers i restauradors celebrada dimecres a la Seu d'Urgell

Productors i cuiners es fixen oferir més plats amb formatges del Pirineu

Els dos sectors celebren una jornada tècnica per aprendre noves tècniques i plantejar receptes

Dia del Pare

Ja tens regal pel Dia del Pare? Sorprèn-lo amb un bon àpat!

Dimarts, 19 de març, sigues detallista i demostra-li la teva estima

El CEO de Teresa Carles, Jordi Barri, al retaurant Flax&Kale

Flax&Kale, un restaurant amb ecommerce

El grup Teresa Carles prepara la sortida dels seus productes per internet amb marca pròpia i planeja expandir-se fora de l'Estat

La cadena König obrirà a Vic el seu onzè restaurant

El grup gironí segueix la seva expansió

La pastisseria Boldú.

L'Aeroport de Barcelona reforça l'oferta gastronòmica amb dos nous locals

Es tracta del restaurant Mediterranean Terrace i la pastisseria Boldú

Una de les trobades a Alícia per a l'elaboració del receptari

Fundació Alícia elabora un receptari de la cuina gitana a Catalunya

La presentació es fa aquest divendres amb la presència del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies

El bufet de formatges més gran del món.

El bufet de formatges més gran del món, a Narbona

Després de quatre anys d'acurada selecció, Les Grands Buffets exposen 110 tipologies de formatges d'arreu d'Europa i 70 referències de vi occità

La cuinera i propietària de Les Cols d'Olot, Fina Puigdevall.

Fina Puigdevall, de Les Cols d'Olot, rep el Premi Nacional de Gastronomia 2019

El xef del restaurant Estimar, Rafa Zafra, obté el Premi Revelació i Joan Carles Ibáñez, del Lasarte, el Premi Cap de Sala

Xevi Poll

Xevi Poll: «Per cuinar el blat de moro cal tenir imaginació i tècnica»

El xef del Taller Càtering elabora un menú amb el blat de moro escairat com a protagonista per al sopar de la Fira de la Puríssima de Gironella

Albert Adrià.

Albert Adrià confessa estar «enamorat» de la magrana, un producte «fetitxe»

El cuiner explica que aquest aliment sempre és present al seu receptari

Signes 'molt positius' fan preveure una bona temporada de neu a Andorra

A hores d'ara, s'han venut més forfets de temporada que a la mateixa alçada del 2009

Participa al concurs de receptes de Regió7.cat

Tens temps per enviar les teves receptes fins al 30 de novembre

L'Hostal Pedrafroca convida a dinar a... Anna Arranz

La berguedana és la guanyadora del concurs "Temps de Bolets"

1 2  >