Notícies | Restaurants i Allotjaments

La cadena König obrirà a Vic el seu onzè restaurant

El grup gironí segueix la seva expansió

La pastisseria Boldú.

L'Aeroport de Barcelona reforça l'oferta gastronòmica amb dos nous locals

Es tracta del restaurant Mediterranean Terrace i la pastisseria Boldú

Una de les trobades a Alícia per a l'elaboració del receptari

Fundació Alícia elabora un receptari de la cuina gitana a Catalunya

La presentació es fa aquest divendres amb la presència del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies

Els ponts del riu Onyar amb la Catedral de Girona de fons.

El Girona10 sortejarà 64 habitacions dobles d'hotel i més de 160 entrades de teatre gratuïtes

Els interessats es poden inscriure al web fins al 17 de gener

El bufet de formatges més gran del món.

El bufet de formatges més gran del món, a Narbona

Després de quatre anys d'acurada selecció, Les Grands Buffets exposen 110 tipologies de formatges d'arreu d'Europa i 70 referències de vi occità

La cuinera i propietària de Les Cols d'Olot, Fina Puigdevall.

Fina Puigdevall, de Les Cols d'Olot, rep el Premi Nacional de Gastronomia 2019

El xef del restaurant Estimar, Rafa Zafra, obté el Premi Revelació i Joan Carles Ibáñez, del Lasarte, el Premi Cap de Sala

El xef Jordi Cruz presenta el seu llibre 'ABaC.

El manresà Jordi Cruz recull les seves receptes més destacades en un llibre

Grijalbo publica una edició de luxe de l'obra bilingüe en castellà i anglès

Josep Roca, agafant el llibre «Destil·lant Escòcia»

Els germans Roca publiquen «Destil·lant Escòcia», un viatge per la gastronomia escocesa

El Celler de Can Roca ret tribut a una cuina desvaloritzada i mostra Escòcia a través d'una nova mirada

Xevi Poll

Xevi Poll: «Per cuinar el blat de moro cal tenir imaginació i tècnica»

El xef del Taller Càtering elabora un menú amb el blat de moro escairat com a protagonista per al sopar de la Fira de la Puríssima de Gironella

Els responsables d'Ochiai Pastisseria i el seu panettone

La pastisseria barcelonina Ochiai guanya el premi al Millor Panettone de l'estat

El jurat del certamen n'ha destacat la seva «frescor, suculència i alveolat»

Sergi Arola

Sergi Arola torna a Madrid i als orígens amb la seva cuina de «pica-pica»

El català és el nou director gastronòmic de V Club feat Arola, el restaurant del nou espai V de Vegas de la capital estatal

Els formages de la marca.

Un formatge de cabra català és escollit el sisè millor del món

L'aliment, elaborat pel Mas El Garet, ha estat reconegut al certamen internacional World Cheese Awards

El pernil dolç, un aliment comú.

La guia definitiva per comprar un pernil dolç sa

Els experts recomanen llegir sempre les etiquetes i optar per un consum moderat

El ramat d'ovella ripollesa que té la finca de Les Cols.

La finca d'I+D de Les Cols acull un ramat d'ovella ripollesa com a prova pilot d'una reserva genètica

Mas Marcè-Làctics Peralada és l'impulsor del projecte que busca preservar una selecció d'exemplars per obtenir llet de qualitat després de deu anys d'estudi

Vinyes del celler Cérvoles.

El Cérvoles Blanc 2016, de la DO Costers del Segre, reconegut com a millor vi català 2018

El cava Guilera Brut Nature Gran Reserva 2009 rep el guardó com a millor escumós de l'any durant la gala dels premis Vinari

El xef del Celler de Can Roca, Joan Roca.

Joan Roca revalida el títol de millor xef del món

El cuiner rep la distinció de 'The Best Chef Awards' per segon any consecutiu

Albert Adrià.

Albert Adrià confessa estar «enamorat» de la magrana, un producte «fetitxe»

El cuiner explica que aquest aliment sempre és present al seu receptari

El restaurant La Botiga, a l'Aeroport del Prat.

L'Aeroport de Barcelona amplia la seva oferta de restauració amb dos establiments

Deli & cia és especialista en entrepans calents i La Botiga ofereix un menú d'amanides, carn i peix

Coneix les claus per netejar l'extractor de la cuina.

Sis trucs casolans per netejar la campana de la cuina

És un dels elements clau de la llar, tot i que el seu manteniment, de vegades, és tediós i complicat

1 2  >

Agenda d'avui

Exposició fotogràfica 'Montserrat, natura i art'

Exposició fotogràfica 'Montserrat, natura i art'

Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, vestíbul planta

Exposició 'Martorell en temps de Joan Cererols'

Exposició 'Martorell en temps de Joan Cererols'

Centre d'Interpretació del Patrimoni Històric La Caserna

Prev
Next