Notícies | Restaurants i Allotjaments

Vinyes del celler Cérvoles.

El Cérvoles Blanc 2016, de la DO Costers del Segre, reconegut com a millor vi català 2018

El cava Guilera Brut Nature Gran Reserva 2009 rep el guardó com a millor escumós de l'any durant la gala dels premis Vinari

El xef del Celler de Can Roca, Joan Roca.

Joan Roca revalida el títol de millor xef del món

El cuiner rep la distinció de 'The Best Chef Awards' per segon any consecutiu

Albert Adrià.

Albert Adrià confessa estar «enamorat» de la magrana, un producte «fetitxe»

El cuiner explica que aquest aliment sempre és present al seu receptari

El restaurant La Botiga, a l'Aeroport del Prat.

L'Aeroport de Barcelona amplia la seva oferta de restauració amb dos establiments

Deli & cia és especialista en entrepans calents i La Botiga ofereix un menú d'amanides, carn i peix

Coneix les claus per netejar l'extractor de la cuina.

Sis trucs casolans per netejar la campana de la cuina

És un dels elements clau de la llar, tot i que el seu manteniment, de vegades, és tediós i complicat

Una consumidora triant la llet en un supermercat

La llet haurà d'indicar el seu origen en l'etiquetatge

La portaveu de l'executiu espanyol assegura que el 88% dels consumidors veu necessària aquesta mesura

Caves de l'empresa Codorniu.

La revista Wine Spectator situa dos caves Codorniu com els millors del seu rànquing

La publicació nord-americana avalua 980 espumosos del mercat

L'habitació que ofereix Begoña Garcia a l'aplicació

Els establiments turístics tradicionals conviuen amb l'aterratge d'Airbnb

L'entrada de nous equipaments turístics a la plataforma ha anat augmentant i genera discrepàncies

El cuiner Albert Raurich i la sommelier Tamae Imachi.

Dos Palillos, deu anys de filosofia bulliniana aplicada a la cuina asiàtica

L'establiment, amb una estrela Michelin està liderat pel cuiner Albert Raurich i la sommelier Tamae Imachi

Exterior del Tast

Així és el nou restaurant de Paco Pérez amb Pep Guardiola com a soci

La inaguració del Tast, a Manchester, és durà a terme aquest divendres 20 de juliol

Davide Oldan davant del seu restaurant

El cuiner italià Davide Oldani s'instal·la a Barcelona

El polifacètic xef està considerat com una de les figures més rellevants de la cuina italiana contemporània

Sergio Torres i Javier Torres.

Els germans Torres investiguen nous usos culinaris dels plàtans

Inicien una campanya que culminarà a final d'any amb la publicació d'una guia-manual

Marc Puig-Pey a la Fundació Alícia

El xef Marc Puig-Pey, d'Alícia, és un dels deu finalistes del Basque Culinary World Prize

És l'únic aspirant de l'estat espanyol al premi, dotat amb 100.000 euros per a un projecte transformador en gastronomia

L'rooftop de l'Hotel 1898 a Barcelona acollirà juntament amb Seagram s Gin a dues de les cocteleries més prestigiosos i influents de New York: Llegenda i Diamond Reef.<br />

Seagram's NY Rooftop at Hotel 1898: NYC conquista el cel de Barcelona

El xef Byron Hogan ha dissenyat una espectacular BBQ creada per a l'ocasió amb els millors plats americans

El guacamole  i el pico de gallo al El Corte Ingles

Roberto Ruiz (PuntoMx) s'alia amb El Corte Inglés per portar el seu guacamole als lineals

El xef, és el primer en aconseguir una estrella Michelin amb un restaurant mexicà a Europa

Un dels atrevits plats del restaurant

Callao24 un restaurant peruà a Madrid amb plats atrevits i originals

Amb un concepte canalla i desenfadat ha aconseguit atraure una major quantitat de públic

Nando Jubany.

Nandu Jubany obre a Barcelona Pur-impur, un homenatge al producte «autèntic»

Situat al Passatge de la Concepció vol ser "un homenatge al producte i els productors en tots els sentits"

Els germans Roca, a la gala d'aquest 2018.

El Celler de Can Roca queda a un pas de tornar a ser el millor restaurant del món

L'establiment gironí queda segon en un rànquing que passa a encapçalar l'Ostreria Francescana de Modena

1 2  >