Notícies | Restaurants i Allotjaments

Descobreix l'origen del conflicte entre Burger King i McDonald's

La guerra de les hamburgueses

A inicis dels 80, Burger King va encetar una estratègia publicitària en què ridiculitzava explícitament els productes de McDonald's

Trobar un bon pa no és fàcil

Tres forns del Bages i el Berguedà, entre els que fan el millor pa de Catalunya

L'associació Panàtics ha elaborat una llista amb els millors forns de pa catalans

La jornada tècnica entre formatgers i restauradors celebrada dimecres a la Seu d'Urgell

Productors i cuiners es fixen oferir més plats amb formatges del Pirineu

Els dos sectors celebren una jornada tècnica per aprendre noves tècniques i plantejar receptes

Dia del Pare

Ja tens regal pel Dia del Pare? Sorprèn-lo amb un bon àpat!

Dimarts, 19 de març, sigues detallista i demostra-li la teva estima

El CEO de Teresa Carles, Jordi Barri, al retaurant Flax&Kale

Flax&Kale, un restaurant amb ecommerce

El grup Teresa Carles prepara la sortida dels seus productes per internet amb marca pròpia i planeja expandir-se fora de l'Estat

La cadena König obrirà a Vic el seu onzè restaurant

El grup gironí segueix la seva expansió

La pastisseria Boldú.

L'Aeroport de Barcelona reforça l'oferta gastronòmica amb dos nous locals

Es tracta del restaurant Mediterranean Terrace i la pastisseria Boldú

Una de les trobades a Alícia per a l'elaboració del receptari

Fundació Alícia elabora un receptari de la cuina gitana a Catalunya

La presentació es fa aquest divendres amb la presència del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies

Els ponts del riu Onyar amb la Catedral de Girona de fons.

El Girona10 sortejarà 64 habitacions dobles d'hotel i més de 160 entrades de teatre gratuïtes

Els interessats es poden inscriure al web fins al 17 de gener

El bufet de formatges més gran del món.

El bufet de formatges més gran del món, a Narbona

Després de quatre anys d'acurada selecció, Les Grands Buffets exposen 110 tipologies de formatges d'arreu d'Europa i 70 referències de vi occità

La cuinera i propietària de Les Cols d'Olot, Fina Puigdevall.

Fina Puigdevall, de Les Cols d'Olot, rep el Premi Nacional de Gastronomia 2019

El xef del restaurant Estimar, Rafa Zafra, obté el Premi Revelació i Joan Carles Ibáñez, del Lasarte, el Premi Cap de Sala

El xef Jordi Cruz presenta el seu llibre 'ABaC.

El manresà Jordi Cruz recull les seves receptes més destacades en un llibre

Grijalbo publica una edició de luxe de l'obra bilingüe en castellà i anglès

Josep Roca, agafant el llibre «Destil·lant Escòcia»

Els germans Roca publiquen «Destil·lant Escòcia», un viatge per la gastronomia escocesa

El Celler de Can Roca ret tribut a una cuina desvaloritzada i mostra Escòcia a través d'una nova mirada

Xevi Poll

Xevi Poll: «Per cuinar el blat de moro cal tenir imaginació i tècnica»

El xef del Taller Càtering elabora un menú amb el blat de moro escairat com a protagonista per al sopar de la Fira de la Puríssima de Gironella

Els responsables d'Ochiai Pastisseria i el seu panettone

La pastisseria barcelonina Ochiai guanya el premi al Millor Panettone de l'estat

El jurat del certamen n'ha destacat la seva «frescor, suculència i alveolat»

Sergi Arola

Sergi Arola torna a Madrid i als orígens amb la seva cuina de «pica-pica»

El català és el nou director gastronòmic de V Club feat Arola, el restaurant del nou espai V de Vegas de la capital estatal

El pernil dolç, un aliment comú.

La guia definitiva per comprar un pernil dolç sa

Els experts recomanen llegir sempre les etiquetes i optar per un consum moderat

Vinyes del celler Cérvoles.

El Cérvoles Blanc 2016, de la DO Costers del Segre, reconegut com a millor vi català 2018

El cava Guilera Brut Nature Gran Reserva 2009 rep el guardó com a millor escumós de l'any durant la gala dels premis Vinari

El xef del Celler de Can Roca, Joan Roca.

Joan Roca revalida el títol de millor xef del món

El cuiner rep la distinció de 'The Best Chef Awards' per segon any consecutiu

Albert Adrià.

Albert Adrià confessa estar «enamorat» de la magrana, un producte «fetitxe»

El cuiner explica que aquest aliment sempre és present al seu receptari

1 2  >

Agenda d'avui