Notícies | Restaurants i Allotjaments

Aprèn a preparar les creps magistrals de Via Veneto

El periodista Pau Arenós assisteix a les classes magistrals de Josep Monje i del cuiner David Andrés

La recepta de croqueta de Carlota Claver que es convertirà en la teva favorita

La cuinera recupera i actualitza el mos que li va ensenyar a preparar la seva àvia

La recepta de pa amb nous d'Anna Bellsolà que et farà feliç

La fornera mostra a Pau Arenós els passos necessaris per transformar la farina en una saborosa peça amb fruita seca

La recepta «fàcil i sana» de mongetes amb cloïsses d'Albert Raurich (amb pistes d'alta cuina)

El cuiner descobrirà a Pau Arenós un recurs après a les cuines d'El Bulli

La recepta del suflé de xocolata de Jordi Roca que fa sospirar

El pastisser ensenya a Pau Arenós com aconseguir una massa lleugera en un vídeo pròxim i relaxat

Les pistes de Christian Escribà per a uns bunyols de campionat

El pastisser descobreix a Pau Arenós el secret perquè la massa quedi deliciosa

Els germans Torres homenatgen el seu pare amb una paella (i alguns trucs)

Els bessons conviden a menjar Pau Arenós un arròs cuinat a casa d'un d'ells

Els trucs de Martín Berasategui per a un bacallà «supersenzill» i «superbo»

El cuiner basc dona instruccions a Pau Arenós per elaborar unes cocotxes i el millor pilpil

Viña Mein 18

EL VI | Viña Mein 18

Un vi com els que s'havien cultivat abans

Figuero 12

EL VI | Figuero 12

Un vi honest i ben elaborat

Sagesse 2012

EL VI | Sagesse 2012

Un vi que només olorar-lo ja transmet el paisatge d'on prové, l'autenticitat del Priorat

Son Juliana 2017

EL VI | Son Juliana 2017

Un vi de qualitat superior, natural, i amb notes típiques mallorquines

EL VI | NÓMADA-2016

És un vi elegant, molt gastronòmic i versàtil a l'hora de maridar

Buezo Reserva 2005 Tempranillo

El VI | Buezo Reserva 2005 Tempranillo

Un vi que acaba de sortir al mercat amb una criança de 12 mesos en barriques de roure francès

Geol 2016

EL VI | Geol 2016

Un 'celler d'autor', un vi que emociona

Vinyarets 18

EL VI | Vinyarets 18

Un vi per gaudir-ne entre amics i família

Les tres noves varietats de La Fageda

La Fageda posarà a la venda iogurts a granel

La cooperativa traurà al mercat tres noves varietats a principis del 2020

Signes 'molt positius' fan preveure una bona temporada de neu a Andorra

A hores d'ara, s'han venut més forfets de temporada que a la mateixa alçada del 2009

Participa al concurs de receptes de Regió7.cat

Tens temps per enviar les teves receptes fins al 30 de novembre

L'Hostal Pedrafroca convida a dinar a... Anna Arranz

La berguedana és la guanyadora del concurs "Temps de Bolets"

1 2  >