Notícies | Restaurants i Allotjaments

Un vi pels amants de vins blancs de guarda, estructurats i amb notes de fusta

El VI | L'avi Arrufi 16

L'Avi Arrufí està considerat dels millors vins catalans

Marieta

EL VI | Marieta 18, Vins de Taller

Ideal per al temps de bolets, escalivades i carn a la brasa

Fontbories de Corbières

EL VI | Fontbories de Corbières

Un vi expressiu i estructurat de molt bona maduresa

Les tres noves varietats de La Fageda

La Fageda posarà a la venda iogurts a granel

La cooperativa traurà al mercat tres noves varietats a principis del 2020

Lledoner del Nord 2018

EL VI | Lledoner del Nord 2018

Un vi fresc i divertit per poder disfrutar entre amics

Valtravieso Reserva 2015

EL VI | Valtravieso Reserva 2015

La qualitat d'aquest reserva està més que demostrada en premis obtinguts

Llocs per gaudir d'un fantàstic esmorzar de forquilla i ganivet

5 propostes d'esmorzars de forquilla a prop de Girona

Abandonem la ciutat per endinsar-nos a la Girona més rural i casolana

Ampolla de vi Hécula 2016

EL VI | Hécula 2016

El crític de vins Robert Parker el defineix: "Probablement és massa bo. NIngú s'espera un gran vi excepcional a aquest preu"

Baltasar Gracián Viñas Viejas 2017

EL VI | Baltasar Gracián Viñas Viejas 2017

Un vi que no defraudarà a ningú

Garnatxa de Cérvoles

EL VI | Garnatxa de Cérvoles 17

Un vi que aposta per la seva puresa, sense maquillatges

Suneus negre

EL VI | Suneus negre

Un vi que els elaboradors defineixen com «confitures del Mediterrani»

EL VI | Ullones Rosat

Un vi que enamora, únic, intens i sensual

L'humorista Pepe Rubianes va morir l'any 2009

Elaboren un vi per homenatjar Pepe Rubianes

Serà una garnatxa negra 100% del Celler de Batea, amb denominació d'origen Terra Alta

California Roll del restaurant In sushi

Els millors restaurants de cuina japonesa de Manresa, segons Tripadvisor

A quin lloc es menja el millor sushi? I els nigiris o gyozas? Descobreix-ho!

Dos nois mostren dos dels sis gelats de Stranger Things creats per Jordi Roca

Els gelats de Jordi Roca inspirats en «Stranger Things»

El reboster gironí i la plataforma de streaming han dut a terme una original i dolça acció promocional

La cuinera i propietària del restaurant Les Cols d'Olot, Fina Puigdevall

Fina Puigdevall, de Les Cols d'Olot, rep el Premi Nacional de Gastronomia 2019

El xef del restaurant Estimar, Rafa Zafra, obté el Premi Revelació i Joan Carles Ibáñez, del Lasarte, el Premi Cap de Sala

Quins són els sabors de gelat d'aquest estiu?

Els 4 sabors de gelat més estranys (i deliciosos) d'aquest estiu

El sector gelater evoluciona ràpid adaptant-se als gustos dels paladars més exigents

De Niro, al centre, rodejat d'altres directius de la companyia

La cadena de Robert de Niro obrirà el seu primer hotel Nobu a Barcelona al setembre

S'ubicarà dins d'un remodelat Gran Hotel Torre Catalunya

Xevi Poll

Xevi Poll: «Per cuinar el blat de moro cal tenir imaginació i tècnica»

El xef del Taller Càtering elabora un menú amb el blat de moro escairat com a protagonista per al sopar de la Fira de la Puríssima de Gironella

Signes 'molt positius' fan preveure una bona temporada de neu a Andorra

A hores d'ara, s'han venut més forfets de temporada que a la mateixa alçada del 2009

1 2  >