Notícies | Restaurants i Allotjaments

California Roll del restaurant In sushi

Els millors restaurants de cuina japonesa de Manresa, segons Tripadvisor

A quin lloc es menja el millor sushi? I els nigiris o gyozas? Descobreix-ho!

Dos nois mostren dos dels sis gelats de Stranger Things creats per Jordi Roca

Els gelats de Jordi Roca inspirats en «Stranger Things»

El reboster gironí i la plataforma de streaming han dut a terme una original i dolça acció promocional

La cuinera i propietària del restaurant Les Cols d'Olot, Fina Puigdevall

Fina Puigdevall, de Les Cols d'Olot, rep el Premi Nacional de Gastronomia 2019

El xef del restaurant Estimar, Rafa Zafra, obté el Premi Revelació i Joan Carles Ibáñez, del Lasarte, el Premi Cap de Sala

Quins són els sabors de gelat d'aquest estiu?

Els 4 sabors de gelat més estranys (i deliciosos) d'aquest estiu

El sector gelater evoluciona ràpid adaptant-se als gustos dels paladars més exigents

De Niro, al centre, rodejat d'altres directius de la companyia

La cadena de Robert de Niro obrirà el seu primer hotel Nobu a Barcelona al setembre

S'ubicarà dins d'un remodelat Gran Hotel Torre Catalunya

Conferència al Fòrum Gastronòmic Barcelona 2018

El Fòrum Gastronòmic Barcelona proposa «(re)pensar» la gastronomia amb l'estrena del Fòrum Lab

Carme Ruscalleda, Raül Balam (Moments), Paco Pérez (Enoteca) o Jordi Cruz (Àbac), entre els cuiners confirmats a la cita

L'establiment de Barcelona

Tres exBulli dirigeixen Fismuler, una versió moderna de la casa de menjars

Després de Madrid, la marca va obrir recentment un local a Barcelona

Descobreix l'origen del conflicte entre Burger King i McDonald's

La guerra de les hamburgueses

A inicis dels 80, Burger King va encetar una estratègia publicitària en què ridiculitzava explícitament els productes de McDonald's

El CEO de Teresa Carles, Jordi Barri, al retaurant Flax&Kale

Flax&Kale, un restaurant amb ecommerce

El grup Teresa Carles prepara la sortida dels seus productes per internet amb marca pròpia i planeja expandir-se fora de l'Estat

La cadena König obrirà a Vic el seu onzè restaurant

El grup gironí segueix la seva expansió

El bufet de formatges més gran del món.

El bufet de formatges més gran del món, a Narbona

Després de quatre anys d'acurada selecció, Les Grands Buffets exposen 110 tipologies de formatges d'arreu d'Europa i 70 referències de vi occità

Xevi Poll

Xevi Poll: «Per cuinar el blat de moro cal tenir imaginació i tècnica»

El xef del Taller Càtering elabora un menú amb el blat de moro escairat com a protagonista per al sopar de la Fira de la Puríssima de Gironella

Signes 'molt positius' fan preveure una bona temporada de neu a Andorra

A hores d'ara, s'han venut més forfets de temporada que a la mateixa alçada del 2009

Participa al concurs de receptes de Regió7.cat

Tens temps per enviar les teves receptes fins al 30 de novembre

L'Hostal Pedrafroca convida a dinar a... Anna Arranz

La berguedana és la guanyadora del concurs "Temps de Bolets"

L'Associació de Càmpings de Girona engega una central de reserves en línia

Aquest nova eina també permetrà interactuar amb l'usuari ja que aquest podrà opinar sobre les seves estades en els càmpings o rebre ofertes periòdicament

1