Notícies | Restaurants i Allotjaments

El xef Jordi Cruz presenta el seu llibre 'ABaC.

El manresà Jordi Cruz recull les seves receptes més destacades en un llibre

Grijalbo publica una edició de luxe de l'obra bilingüe en castellà i anglès

Josep Roca, agafant el llibre «Destil·lant Escòcia»

Els germans Roca publiquen «Destil·lant Escòcia», un viatge per la gastronomia escocesa

El Celler de Can Roca ret tribut a una cuina desvaloritzada i mostra Escòcia a través d'una nova mirada

Xevi Poll

Xevi Poll: «Per cuinar el blat de moro cal tenir imaginació i tècnica»

El xef del Taller Càtering elabora un menú amb el blat de moro escairat com a protagonista per al sopar de la Fira de la Puríssima de Gironella

Els responsables d'Ochiai Pastisseria i el seu panettone

La pastisseria barcelonina Ochiai guanya el premi al Millor Panettone de l'estat

El jurat del certamen n'ha destacat la seva «frescor, suculència i alveolat»

Sergi Arola

Sergi Arola torna a Madrid i als orígens amb la seva cuina de «pica-pica»

El català és el nou director gastronòmic de V Club feat Arola, el restaurant del nou espai V de Vegas de la capital estatal

Els formages de la marca.

Un formatge de cabra català és escollit el sisè millor del món

L'aliment, elaborat pel Mas El Garet, ha estat reconegut al certamen internacional World Cheese Awards

El pernil dolç, un aliment comú.

La guia definitiva per comprar un pernil dolç sa

Els experts recomanen llegir sempre les etiquetes i optar per un consum moderat

El ramat d'ovella ripollesa que té la finca de Les Cols.

La finca d'I+D de Les Cols acull un ramat d'ovella ripollesa com a prova pilot d'una reserva genètica

Mas Marcè-Làctics Peralada és l'impulsor del projecte que busca preservar una selecció d'exemplars per obtenir llet de qualitat després de deu anys d'estudi

Vinyes del celler Cérvoles.

El Cérvoles Blanc 2016, de la DO Costers del Segre, reconegut com a millor vi català 2018

El cava Guilera Brut Nature Gran Reserva 2009 rep el guardó com a millor escumós de l'any durant la gala dels premis Vinari

El xef del Celler de Can Roca, Joan Roca.

Joan Roca revalida el títol de millor xef del món

El cuiner rep la distinció de 'The Best Chef Awards' per segon any consecutiu

Albert Adrià.

Albert Adrià confessa estar «enamorat» de la magrana, un producte «fetitxe»

El cuiner explica que aquest aliment sempre és present al seu receptari

El restaurant La Botiga, a l'Aeroport del Prat.

L'Aeroport de Barcelona amplia la seva oferta de restauració amb dos establiments

Deli & cia és especialista en entrepans calents i La Botiga ofereix un menú d'amanides, carn i peix

Coneix les claus per netejar l'extractor de la cuina.

Sis trucs casolans per netejar la campana de la cuina

És un dels elements clau de la llar, tot i que el seu manteniment, de vegades, és tediós i complicat

Una consumidora triant la llet en un supermercat

La llet haurà d'indicar el seu origen en l'etiquetatge

La portaveu de l'executiu espanyol assegura que el 88% dels consumidors veu necessària aquesta mesura

Caves de l'empresa Codorniu.

La revista Wine Spectator situa dos caves Codorniu com els millors del seu rànquing

La publicació nord-americana avalua 980 espumosos del mercat

L'habitació que ofereix Begoña Garcia a l'aplicació

Els establiments turístics tradicionals conviuen amb l'aterratge d'Airbnb

L'entrada de nous equipaments turístics a la plataforma ha anat augmentant i genera discrepàncies

El cuiner Albert Raurich i la sommelier Tamae Imachi.

Dos Palillos, deu anys de filosofia bulliniana aplicada a la cuina asiàtica

L'establiment, amb una estrela Michelin està liderat pel cuiner Albert Raurich i la sommelier Tamae Imachi

Sergio Torres i Javier Torres.

Els germans Torres investiguen nous usos culinaris dels plàtans

Inicien una campanya que culminarà a final d'any amb la publicació d'una guia-manual

1 2  >

Agenda d'avui

Last Days in Shibati

Last Days in Shibati

Espai Plana de L'Om

Màgia amb Fèlix Brunet

Màgia amb Fèlix Brunet

Mercat Municipal Les Bòbiles

Visita guiada ?Manresa, Cor de Catalunya?

Visita guiada ?Manresa, Cor de Catalunya?

Oficina de Turisme de Manresa

Torre Lluvià

Torre Lluvià

Torre Lluvià

Exposició d'aquarel·les de Joan Carrió

Exposició d'aquarel·les de Joan Carrió

Casal Cívic - Mion Puigberenguer

Exposició 'Martorell en temps de Joan Cererols'

Exposició 'Martorell en temps de Joan Cererols'

Centre d'Interpretació del Patrimoni Històric La Caserna

Prev
Next