Troba restaurants i allotjaments

El Jardinet

1 vot
El Jardinet

Carrilet, 95
Balsareny - Barcelona

Tel: 938396535 restauranteljardinet@gmail.com.

El restaurant El Jardinet és fruit del creixement personal i professional de qui firma aquest text, Jaume Cercuns i Emília Candàliga. Vàrem començar dedicant-nos a l’hosteleria el 1988, any que iniciavem la direcció en el Restaurant-Frankfurt Llobregat de Balsareny, i des d’aquell establiment amb caràcter gastronòmic vàrem decidir 10 anys després, l’any 1998, amb l’empenta dels autodidactes i per necessitat d’aforament, de crear el Jardinet un restaurant que aposta per la qualitat, el tracte proper i el bon servei.

Situat a Balsareny, al carrer Carrilet número 95, el local es va construir de nou l’any 1998 i va donar nova vida a un restaurant, de gran aformanent de comensals, amb jardí i, ocupant un emplaçament privilegiat: al Polígon Industrial la Coromina de Balsareny, ben aprop de l’autovia C-16 que connecta Manresa amb Andorra.

El nostre estil culinari encaixa dins la cuina casolana i de mercat. Oferim una àmplia varietat de plats i menús adaptats segons els requeriments dels clients, treballant sempre amb productes de màxima qualitat, productes de la terra i ecològics.

El restaurant El Jardinet s’ha guanyat la fidelitat d’un públic gurmet. Tot plegat estimula el compromís professional que un dia,  ja fa més de 25 anys, ens va empènyer  a obrir un restaurant amb estil particular i gastronòmic, oferint-hi una cuina d’inspiració lliure, basada en la cultura culinària catalana.

Galeria de fotos

Mapa d'ubicació