Troba restaurants i allotjaments

El Jardinet

1 vot
El Jardinet

Carrilet, 95
Balsareny - Barcelona

Tel: 938396535 restauranteljardinet@gmail.com.

El restaurant El Jardinet és fruit del creixement personal i professional de qui firma aquest text, Jaume Cercuns i Emília Candàliga. Vàrem començar dedicant-nos a l’hosteleria el 1988, any que iniciavem la direcció en el Restaurant-Frankfurt Llobregat de Balsareny, i des d’aquell establiment amb caràcter gastronòmic vàrem decidir 10 anys després, l’any 1998, amb l’empenta dels autodidactes i per necessitat d’aforament, de crear el Jardinet un restaurant que aposta per la qualitat, el tracte proper i el bon servei.

Situat a Balsareny, al carrer Carrilet número 95, el local es va construir de nou l’any 1998 i va donar nova vida a un restaurant, de gran aformanent de comensals, amb jardí i, ocupant un emplaçament privilegiat: al Polígon Industrial la Coromina de Balsareny, ben aprop de l’autovia C-16 que connecta Manresa amb Andorra.

El nostre estil culinari encaixa dins la cuina casolana i de mercat. Oferim una àmplia varietat de plats i menús adaptats segons els requeriments dels clients, treballant sempre amb productes de màxima qualitat, productes de la terra i ecològics.

El restaurant El Jardinet s’ha guanyat la fidelitat d’un públic gurmet. Tot plegat estimula el compromís professional que un dia,  ja fa més de 25 anys, ens va empènyer  a obrir un restaurant amb estil particular i gastronòmic, oferint-hi una cuina d’inspiració lliure, basada en la cultura culinària catalana.

Mapa d'ubicació

Agenda d'avui

La nova llei d'espais agraris

La nova llei d'espais agraris

Sala d'actes de Cal Sitjes

Exposició 'Martorell en temps de Joan Cererols'

Exposició 'Martorell en temps de Joan Cererols'

Centre d'Interpretació del Patrimoni Històric La Caserna

Prev
Next