Salsa d'espàrrecs

La salsa d'espàrrecs és molt suau, i pot acompanyar qualsevol tipus de plats com amanides o peix.
INGREDIENTS:
- Llauna d'espàrrecs
- Dues cullerades formatge parmesà
- Mitja tassa de nata líquida
- Sal
- Julivert picat
En el vas de la batidora s'hi fica la llauna d'espàrrecs, dues cullerades de formatge parmesà, mitja tassa de nata líquida, unes gotes de llimona i sal al gust. S'ha de batre tot junt fins aconseguir una crema, afegint en aquest punt una mica de julivert picat.
Mapa d'ubicació
El més... d'Oci
- Entrades gratuïtes per veure el Circ Històric Raluy
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Colau agraeix a 'Masterchef' promoure l'alimentació sostenible
- Sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Quan i on veure «Eso que tú me das», l'última entrevista de Jordi Évole a Pau Donés
- Bad Bunny i Rosalía revolucionen el programa estatunidenc «Saturday Night Live» cantant en espanyol
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...