Salsa mussolina

Combina molt bé amb els mateixos aliments que la salsa maionesa
INGREDIENTS:
- 2 rovells d'ou
- 150 g de mantega
- 2 cullerades de nata
- 1/2 llimona
- pebre
- sal.
Els dos rovellos d'ou es barregen en un recipient amb dues cullerades d'aigua freda , es posen a foc lent o al bany Maria i es remena sense parar fins a obtenir una crema espessa i escumosa.
A continuació , i sense deixar de remenar, s'agrega , a poc a poc , la mantega fosa i el suc de la llimona , i s'assaona amb una mica de sal i pebre , es passa per un colador fi i es manté al bany Maria uns minuts més . En el moment de servir-la, s'afegeix la nata "si és líquida espessa una mica amb la batedora.
Mapa d'ubicació
El més... d'Oci
- Entrades gratuïtes per veure el Circ Històric Raluy
- El líquid de les conserves no és dolent: així és com el pots aprofitar
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Quan i on veure «Eso que tú me das», l'última entrevista de Jordi Évole a Pau Donés
- Colau agraeix a 'Masterchef' promoure l'alimentació sostenible
- Bad Bunny i Rosalía revolucionen el programa estatunidenc «Saturday Night Live» cantant en espanyol
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...