Cervells de xai a la diabla

INGREDIENTS:
- 8 cervells de xai de llet
- 20 cebetes
- 2 c / s d'oli d'oliva
- 3 c / s de vinagre
- 2 c / s de fons de xai reduït (optatiu)
- 1 c / s de mantega
- 1 c / p de pebre d’Ezpeleta
- Sucre
- Julivert fregit
- Sal
- pebre negre
Deixar el cap una nit en remull en aigua amb gel. Retirar-los i escorreu-los. Introduir-los en una cassola amb aigua freda. Quan aquesta trenqui a bullir, retirar el cervell i refredar-los.
Retirar la tel que els cobreix i netejar tota resta de sang. Tallar en lòbuls com s'aprecia en la fotografia. Salpebreu. Pelar les cebetes i gebrar en una cassola amb mantega, aigua i una mica de sucre. Tapar fins que estiguin cuites i d'un bonic color torrat, comprovant de tant en tant que no s'evapori tot el líquid de la cocció.
Retirar-les i saltar en una paella antiadherent. Ruixar amb el vinagre, deixar que s'evapori i, si es vol, incorporar el fons de xai reduït. Servir acompanyat de julivert fregit i amb les cebetes glacejades.
En l'últim moment, empolvorar sobre el cap una mica de pebre d’Ezpeleta.
El més... d'Oci
- Entrades gratuïtes per veure el Circ Històric Raluy
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Colau agraeix a 'Masterchef' promoure l'alimentació sostenible
- Sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Quan i on veure «Eso que tú me das», l'última entrevista de Jordi Évole a Pau Donés
- Bad Bunny i Rosalía revolucionen el programa estatunidenc «Saturday Night Live» cantant en espanyol
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...