Magdalenes

INGREDIENTS:
- 1,5 dl d'oli: 150 gr de sucre
- 150 gr de farina
- 2 ous
- 2 rovells
- 6 gr de llevat
- 1 copeta d'anís: la pell rallada d'una llimona
Es col · loquen en un bol l'oli, el sucre i l'anís, el llevat i les raspadures de pell de llimona, es barregen amb un batedor, se'ls incorpora un ou i després l'altre, després un rovell ia continuació l'altra. S'incorpora la farina, es barreja tot molt bé i amb la pasta resultant s'emplenen els motlles untats d'oli molt fi (s'omplen fins a dos terços de la seva capacitat) i es posen al forn a 200 º. Als deu minuts les magdalenes es podran ia retirar, quan es vegin daurades.
El més... d'Oci
- Entrades gratuïtes per veure el Circ Històric Raluy
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Colau agraeix a 'Masterchef' promoure l'alimentació sostenible
- Sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Quan i on veure «Eso que tú me das», l'última entrevista de Jordi Évole a Pau Donés
- Bad Bunny i Rosalía revolucionen el programa estatunidenc «Saturday Night Live» cantant en espanyol
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...