Salsa romesco

L'acompanyament perfecte per als calçots
INGREDIENTS:
- 2 nyores
- 1 got de vinagre
- 1 got d’aigua
- 3 tomàquets escalivats
- 1 ceba escalivada
- 50 g d’ametlles
- 50 g d’avellanes
- 50 g de pinyons
- 1 cabeça d’alls
- oli d’oliva
Per preparar la salsa de romesco estova les nyores amb el vinagre i l’aigua, les poses al foc i redueixes el líquid fins que en quedi un terç.
Fregeix els fruits secs, cada un separadament, i els poses en una cassola on ja tens el tomàquet, la ceba i l’all bo escalivats i pelats. Hi afegeixes l’oli amb el qual has fregit els fruits secs i ho passes per un túrmix fins que quedi una salsa ben fina.
Mapa d'ubicació
El més... d'Oci
- Les fires i festes del cap de setmana a la Catalunya Central
- TV3 estrena «Patates rosses», la websèrie de David Villarreal
- Com fer «cheesecake» de xocolata sense forn, pas a pas
- CRÍTICA | «María, reina de Escocia»: el duel de reines el guanya Lanthimos
- TV3 estrena avui la segona temporada de la sèrie «Benvinguts a la família»
- Fira de l'Aixada 2019: tots els actes
- Descompte especial per entrada per veure «Don Quijote»
- El temps no passa per a la bella Alhambra
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...