Selecció de receptes

Ajvar
L'Ajvar és un condiment típic dels Balcans, especialment de Macedònia i Sèrbia, i pot ser dolç, o, més comunment, picant.
VEURE FITXA
Beixamel
La versió clàssica de la beixamel, és pot convertir en la salsa ideal dels teus plats
VEURE FITXA
Cervells de xai a la diabla
Deixar el cap una nit en remull en aigua amb gel. Retirar-los i escorreu-los. Introduir-los en una cassola amb aigua freda. Quan aquesta trenqui a bullir, retirar el cervell i refredar-los. Retirar [..]
VEURE FITXA
Magdalenes
Es col · loquen en un bol l'oli, el sucre i l'anís, el llevat i les raspadures de pell de llimona, es barregen amb un batedor, se'ls incorpora un ou i després l'altre, [..]
VEURE FITXA
Magret d'ànec Rossini
Preparar un fons d'ànec. Trossejar les carcasses i daurar-les en oli en una olla. Afegir les cebes picades, els deu grans d'all, el llorer i la farigola i els porros picats. [..]
VEURE FITXA
Masa per a pizza (italiana)
Per regla general 1 i 1/2 tasses de farina ens dóna per fer una pizza d'escorça fina d'uns 40 cm de diàmetre. Si es vol una escorça més gruixuda llavors utilitzar dues tasses de farina (per la mateixa mida de 40 cm.). És una massa per a pizza casolana (secreta de la família)
VEURE FITXA
Olla, Ollada, bullit, putxero...
La paraula escudella es refereix al bol amb què, a l'edat mitjana, se servien les so- pes i els plats amb salsa, que es menjaven amb pa.
VEURE FITXA
Ous en cocotte amb fantasia
Prepara vuit cocottes petites amb la mantega fosa, amb un pinzell. Trencar un ou per cocotte. Salpebrar la crema de llet i abocar un raig en cada cocotte. Blanquejar els pèsols, [..]
VEURE FITXA
Percebes amb gelatina de verdures
Posar al foc una olla amb l'aigua de mar, la pastanaga, el llorer, l'escalunya i la branca d'api. Quant arrenqui el bull, introduir-hi els percebes, deixar-los 10 segons [..]
VEURE FITXA
Salsa d'espàrrecs
La salsa d'espàrrecs és molt suau, i pot acompanyar qualsevol tipus de plats com amanides o peix.
VEURE FITXA
Salsa de cava
Aquesta salsa serveix per acompanyar peixos , especialment el llenguado i el gall de mar.
VEURE FITXA
Salsa rosa
Ja lligada la salsa, es pot ficar en una salsera i es serveix per acompanyar amanides i plats de marisc.
VEURE FITXAEl més... d'Oci
- Los Dispersos cauen eliminats de «Boom» després de 324 programes
- Miguel Bosé eleva el to: «Les vacunes no són la solució»
- El Sulayman narra la seva dura història a 'First Dates': «Arribem en pastera sense res i ara soc un espanyol més»
- Les pel·lícules i sèries que no et pots perdre aquesta setmana
- Perusa: La fórmula del paradís
- Quatre menús de migdia per menys de 13 euros a Barcelona
- Arriba als cinemes la candidata als Oscar «Una joven prometedora»
- CRÍTICA | «Minari», una mirada oriental al somni americà
- Tragèdia a la sèrie «Mujer»: mor un dels personatges principals després de tenir un accident
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...