Gaspatxo de tomàquet mamella de monja amb cigronets de Mura i oli d'oliva verge extra Corbella

1 vot
Gaspatxo de tomàquet mamella de monja amb cigronets de Mura i oli d'oliva verge extra Corbella

Receptes amb tomàquet i productes del Bages

INGREDIENTS:

  • 1 kg tomàquet mamella de monja
  • 250 g cogombre
  • 200 g pebrot verd
  • 200 g ceba
  • 2 grans d’all
  • 250 g cigronets de Mura cuits
  • 100 g oli oliva extra verge Corbella
  • 50 g vinagre de vi
  • 300 g aigua
  • Sal i pebre mòlt

Pelem la ceba i els alls, rentem els tomàquets, el cogombre i el pebrot verd traient les llavors. Ho tallem a trossos, hi afegim els cigrons cuits i l’aigua. Ho triturem. Hi afegim l’oli, el vinagre i la sal i el pebre a gust. Ho remenem bé i ho passem pel colador. Ho deixem refredar a la nevera abans de servir.

Mapa d'ubicació