Filet cobert de pasta de full

0 vots
Filet cobert de pasta de full

Una recepta original i saborosa que pots deixar a punt i menjar-després

INGREDIENTS:

  • 600 g de filet en una peça
  • 300 g de pasta de full -pot ser congelada
  • 100 g de pernil dolç a talls
  • 150 g de xampinyons
  • 1 ou
  • mantega
  • pebre
  • oli

El filet s'aixafa una mica, s'assaona amb sal i pebre i es fregeix dos minuts per cada costat. Els xampinyons, nets, se salten a la mateixa paella amb una mica de mantega i es reserven, igual que el filet. En una superfície s'estén la pasta de full i es divideix en dues parts no molt gruixudes. Una d'elles es disposa en una font allargada i greixada; damunt es col·loca el pernil, la meitat dels xampinyons i la carn, i sobre aquesta, s'escampa la resta de xampinyons; amb l'ou batut i usant un pinzell de rebosteria es pinten les vores de la pasta fullada. A continuació, es cobreix el filet amb la resta de la massa, s'uneixen les vores i es retalla el sobrant; després, es fa un forat a la part superior perquè surti el vapor en coure i es pinta la pasta de full amb l'ou batut restant. La font s'introdueix en el forn a temperatura forta durant 10 minuts. transcorregut aquest temps, s'apaga el forn i es manté dins la carn durant 10 minuts més, amb la porta oberta. Sense més, se serveix.

Mapa d'ubicació