Tallarines amb pollastre

0 vots
Tallarines amb pollastre

T'ensenyem a preparar aquesta ric plat d'una manera molt senzilla

INGREDIENTS:

  • 1/4 kg de tallarines
  • 1 pollastre d'un quilo
  • 200 g de pernil o cansalada
  • 1 pebrot vermell
  • 1/2 kg de tomàquets
  • 1 got petit de vi blanc
  • farina
  • 1 ceba
  • oli
  • sal

El pollastre es talla en trossos petits, que s'arrebossen en farina i s'ofeguen en una cassola amb oli calent.   En una paella amb un got petit d'oli es sofregeix el pernil o cansalada trossejat, s'afegeix la ceba, picada molt fina i, un cop fregida, s'incorporen també els tomàquets pelats, nets i en trossos, així com el pebrot una mica rostit per poder pelar-lo, sense llavors i en quadradets. Es cuina tot a foc moderat.   El pollastre es ruixa amb el vi, se li afegeix el fregit de la paella, es rectifica de sal i es deixa coure a foc lent. Mentrestant, es cou la pasta en abundant aigua bullint amb sal. Quan estigui, s'escorre i es barreja amb el pollastre. Es serveix tot ca calent en una font.  

(FOTO: GETTY IMAGES)

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...