Conill amb alls

0 vots
Conill amb alls

Una veritable recepta de la cuina mediterrània

INGREDIENTS:

  • 1 conill
  • 1/2 fulla de llorer
  • 6 alls
  • 2 cullerades de vi blanc
  • branques de julivert
  • oli d'oliva
  • sal.

El conill es neteja, es parteix en trossos petits, s'assaona amb all i es deixa reposar durant una hora. Passat aquest temps, es neteja una mica amb un drap per treure-li l'all, s'assaona amb sal i es fregeix en una paella amb oli. Quan estiguin daurats es passen els trossos a una cassola. En el mateix oli es fregeixen 3 alls grans tallats en filets; quan estiguin daurats s'aboca l'oli i l'all sobre els trossos de conill, es ruixen amb dues cullerades de vi blanc i es fiquen al forn a temperatura mitjana durant deu minuts. En el seu punt, es treuen. Se serveixen ben calents i s'espolvorean amb julivert picat.

Mapa d'ubicació