Mandonguilles de carn amb verdures rostides en graella

0 vots
Mandonguilles de carn amb verdures rostides en graella

Aprèn com elaborar aquesta deliciosa recepta d'una manera molt senzilla

INGREDIENTS:

  • 1 kg de carn de vedella
  • 2 cebes
  • 2 grans d'all
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • 1 mica de pebre
  • 2 tomàquets vermells durs
  • 2 pebrots i escarxofes
  • 2 llesques de pa
  • oli d'oliva
  • sal

El pa dur es remulla en aigua i després s'estreny bé amb les mans i s'esmicola en un bol. S'agrega la ceba, picada molt fina, els alls, esclafats al morter, el pebre vermell, el pebre i la sal, i es pasta tot perfectament fins a aconseguir una barreja homogènia.   Es formen les mandonguilles amb porcions d'aquesta massa i, greixades amb una mica d'oli, es rosteixen a la graella. Han de quedar ben passades i, alhora, sucoses. A part, es rosteixen a la graella les verduretes citades (tomàquets, pebrots i carxofes). S'emplaten alternant mandonguilles i verdures. Poden acompanyar-se amb patates fregides.  

El consell: Carn per a mandonguilles

La carn de les mandonguilles ha de ser d'excel·lent qualitat. El millor és picar la carn just al moment d'elaborar-les.

Mapa d'ubicació