Alvocats al forn

INGREDIENTS:
- Ingredients per a 4 persones: 2 alvocats
- 12 filets d'anxova
- 1/2 ceba
- Formatge per fondre
- tàperes
- Crema de llet
- Salsa tabasco
- llimona
- Oli.
Un cop rentats i secs, els alvocats s'obren per la meitat i se'ls treu el pinyol. Es buida la major part de la seva polpa, tenint cura de no trencar la pell, i es pica molt menuda. Amb la polpa picada, les anxoves trossejades, mitja ceba picada molt fina, les tàperes, la salsa tabasco, la crema de llet i l'oli es prepara una barreja homogènia. Ruixant bé amb llimona, s'utilitza per omplir les barquetes d'alvocat. Per sobre de cadascuna d'elles es distribueixen petites porcions de formatge per fondre. S'introdueixen al forn, prèviament escalfat a 200 graus, i es deixen gratinar fins que el formatge es fongui.
El més... d'Oci
- El líquid de les conserves no és dolent: així és com el pots aprofitar
- Sis plans per fer en família aquest cap de setmana
- Entrades gratuïtes per veure el Circ Històric Raluy
- Les sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Quan i on veure «Eso que tú me das», l'última entrevista de Jordi Évole a Pau Donés
- Jordi Évole pateix un atac de cataplexia en directe i descol·loca Wyoming: «Què li passa a aquest home?»
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...