Lasanya de verdures

0 vots
Lasanya de verdures

Aquesta fàcil i divertida recepta farà les delícies dels més petits i no tan petits

INGREDIENTS:

  • 3 albergínies
  • 1 carbassó
  • 6 tomàquets de pera
  • Xampinyons en làmines
  • 6 talls de pernil serrà o pernil dolç
  • Formatge tendre en rodanxes
  • Formatge ratllat per gratinar

Agafem un recipient apte per a forn, i untem el fons amb oli, fent una fina pel·lícula.
Tallem les albergínies a làmines, i les submergim en llet, durant una hora aproximadament. Les albergínies substituiran les làmines tradicionals de pasta de la lasanya
.

A continuació, laminem la resta de verdures, i procedirem al muntatge de la lasanya. Primer, l'albergínia laminada. Hi muntem a sobre una capa de rodanxes de carbassó, una capa de rodanxes de tomàquet, unes làmines de formatge, una talls de pernil serrà, o york, al gust, una altra capa de rodanxes de tomàquet, unes làmines de xampinyons, i empolvorem per sobre el formatge ratllat.

Les verdures es salen al gust, tot i que si fem servir pernil serrà, pràcticament no cal afegir-hi sal.

Ho introduïm al forn, a uns 180 graus, durant uns 12 minuts, vigilant el forn, que apagarem quan la verdura estigui tendra.

Mapa d'ubicació