Truita amb caramel

0 vots
Truita amb caramel

Aprèn com elaborar aquestes delicioses postres

INGREDIENTS:

  • Per a 4 persones: 8 ous
  • 100 g de nata montada
  • 1 taronja
  • 50 g de mantega
  • 125 g de sucre glas
  • 1 copeta de kirsch
  • cireres confitades o en almívar

 

En una font es baten cinc ous sencers i 3 rovells, i es reserven; de les clares restants, se'n posen dues en un plat i la tercera en un altre de diferent. A part, s'aboquen 50 grams de sucre en un cassó i es caramelizan. Un cop fet el caramel, s'afegeix el suc de la taronja i es deixa coure a foc lent fins que es desfaci el caramel per complet.
 
A continuació, es baten els ous reservats i se'ls afegeix el sucre restant -del qual es reserva una cullerada-; s'agrega també la meitat de la nata muntada, el licor i les dues clares batudes a punt de neu i es barreja amb cura.
 
S'aboca el preparat en una paella gran amb la mantega i es deixa quallar a foc moderat procurant que quedi daurat per ambdós costats.
 
Després, la truita es passa a una font i es ruixa amb el caramel. La clara d'ou restant es bat a punt de neu, se li afegeix el sucre reservat i es barreja amb la resta de la nata. Aquest xantillí s'usa per al guarniment de la truita, que es remata amb les cireres com elaborar aquest deliciós postres i sorprèn els teus
ingredients:
Per a 4 persones: 8 ous 100 g de nata montada1 taronja 50 g de mantega 125 g de sucre glas 1 copeta de kirsch cireres confitades o en almívar
elaboració
En una font es fan cinc ous sencers i 3 rovells, i es reserven; de les clares restants es posen dos a un plat i la tercera en un altre diferent. A part, s'aboquen 50 grams de sucre en un cassó i es caramelizan. Un cop fet el caramel, s'afegeix el suc de la taronja i es deixa coure a foc lent fins que es desfaci el caramel per complet.
 
A continuació, es baten els ous reservats i se'ls afegeix el sucre restant -del qual es reserva una cucharada-; s'agrega també la meitat de la nata muntada, el licor i les dues clares batudes a punt de neu i es barreja amb cura. S'aboca el preparat en una paella gran amb la mantega i es deixa quallar a foc moderat procurant que quedi daurat per ambdós costats.
 
Després, la truita es passa a una font i es ruixa amb el caramel. La clara d'ou restant es bat a punt de neu, se li afegeix el sucre reservat i es barreja amb la resta de la nata. Aquest xantillí s'usa per al guarniment de la truita, que es remata amb les cireres 

Mapa d'ubicació