Bescuit glacé amb salsa de xocolata

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà
INGREDIENTS:
- Ingredients: Rovell d’ou pasteuritzat
- nata
- sucre
- granet d’ametlla
- Grand Marnier
- xocolata de cobertura
- magrana i taronja.
Per fer la salsa de xocolata, posarem la xocolata, la nata, la llet i el sucre en un cassó al foc i remenar amb un batedor fins que quedi ben desfet.
Per fer el bescuit, muntarem la nata i la reservarem. Després, hem de blanquejar els rovells i el sucre. Un cop blanquejat, hi afegim la nata mentre la remenem amb un batedor. També cal afegir-hi el Grand Marnier i el granet d’ametlla torrat. Remenem i omplim els motlles de silicona –o, en cas que no en tinguem, podem fer servir gots de plàstic.
Congelar abans de servir.
El més... d'Oci
- Telecinco «roba» a TVE unes declaracions de Jesulín de Ubrique evitant citar la seva procedència
- Els millors xefs d'Espanya protagonitzen el nou anunci d'Estrella Damm
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Colau agraeix a 'Masterchef' promoure l'alimentació sostenible
- Sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Carlos Sobera, enrojolat a «First Dates» per l'atrevida predicció d'una comensal: «t'encanten els preliminars»
- Descompte especial per entrada per veure «La Bella Durmiente»
- CRÍTICA | «Baby», una paràbola sinistra i hipnòtica
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...