Bescuit glacé amb salsa de xocolata

0 vots
Bescuit glacé  amb salsa de xocolata

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

INGREDIENTS:

  • Ingredients: Rovell d’ou pasteuritzat
  • nata
  • sucre
  • granet d’ametlla
  • Grand Marnier
  • xocolata de cobertura
  • magrana i taronja.

Per fer la salsa de xocolata, posarem la xocolata, la nata, la llet i el sucre en un cassó al foc i remenar amb un batedor fins que quedi ben desfet.

Per fer el bescuit, muntarem la nata i la reservarem. Després, hem de blanquejar els rovells i el sucre. Un cop blanquejat, hi afegim la nata mentre la remenem amb un batedor. També cal afegir-hi el Grand Marnier i el granet d’ametlla torrat. Remenem i omplim els motlles de silicona –o, en cas que no en tinguem, podem fer servir gots de plàstic.

Congelar abans de servir.