Ous al forn amb dauets de foie fresc

0 vots
Ous al forn amb dauets de foie fresc

Una proposta de Toni Sabas, xef de la Llar del Pagès

INGREDIENTS:

  • Fetge fresc d’ànec, 120 grams d’una peça de categoria extra
  • Crema de llet, 150 mil·lilitres
  • Sal, Al gust
  • Ous de pagès, 8 peces

Per fer aquest plat, en primer lloc tallem el foie en daus regulars, els salem lleugerament i els reservem. Després, en un bol que pugui anar al forn, posem els dos ous sencers, una mica de crema de llet, un pessic de sal i hi escampem els daus de foie.

Un cop ho tinguem tot a punt, posem el bol prèviament escalfat a 200º durant 10 minuts al forn. Per al muntatge final, posarem el bol en un plat –amb molt de compte per evitar cremar-nos– i ja és a punt de menjar. Recomanem acompanyar els ous al forn amb dauets de foie amb una mica de pa.

Toni Sabas, xef del restaurant la Llar del Pagès de Capmany, ens explica que “aquesta és una manera ràpida de cuinar foie a casa sense haver de superar gaires complicacions”.

Mapa d'ubicació