Casadielles

INGREDIENTS:
- 250 grams de farina
- 100 grams de mantega o margarina
- un gotet de vi blanc
- un gotet d'aigua
- 100 mil·lilitres de llet
- una culleradeta de llevat
- 500 grams de nous mòltes
- 250 grams de sucre
- anís
- oli.
Així es prepara: Primer fem el farcit. Per a això, barregem les nous amb el sucre i l'anís fins a formar una pasta. A continuació ens posem amb la massa. Barregem la mantega o margarina amb la llet, l'aigua i el vi blanc. Afegim a aquest preparat la farina amb el llevat, a poc a poc. Batem fins a aconseguir una massa elàstica, que estendrem sobre una superfície llisa i enfarinada amb l'ajuda d'un corró, deixant-la molt fina. Tallem en rectangles, omplim amb la pasta de les nous i tanquem els pastissets pressionant amb els dits o una forquilla. Fregim els casadielles en abundant oli, a foc mitjà i per ambdós costats, fins que quedin daurats. Traiem, escorrem en paper de cuina i empolvorem amb sucre.
El més... d'Oci
- Telecinco «roba» a TVE unes declaracions de Jesulín de Ubrique evitant citar la seva procedència
- Els millors xefs d'Espanya protagonitzen el nou anunci d'Estrella Damm
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Colau agraeix a 'Masterchef' promoure l'alimentació sostenible
- Sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Carlos Sobera, enrojolat a «First Dates» per l'atrevida predicció d'una comensal: «t'encanten els preliminars»
- Descompte especial per entrada per veure «La Bella Durmiente»
- CRÍTICA | «Baby», una paràbola sinistra i hipnòtica
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...