Casadielles

0 vots
Casadielles

INGREDIENTS:

  • 250 grams de farina
  • 100 grams de mantega o margarina
  • un gotet de vi blanc
  • un gotet d'aigua
  • 100 mil·lilitres de llet
  • una culleradeta de llevat
  • 500 grams de nous mòltes
  • 250 grams de sucre
  • anís
  • oli.

Així es prepara: Primer fem el farcit. Per a això, barregem les nous amb el sucre i l'anís fins a formar una pasta. A continuació ens posem amb la massa. Barregem la mantega o margarina amb la llet, l'aigua i el vi blanc. Afegim a aquest preparat la farina amb el llevat, a poc a poc. Batem fins a aconseguir una massa elàstica, que estendrem sobre una superfície llisa i enfarinada amb l'ajuda d'un corró, deixant-la molt fina. Tallem en rectangles, omplim amb la pasta de les nous i tanquem els pastissets pressionant amb els dits o una forquilla. Fregim els casadielles en abundant oli, a foc mitjà i per ambdós costats, fins que quedin daurats. Traiem, escorrem en paper de cuina i empolvorem amb sucre.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...