Perdius escabetxades

0 vots
Perdius escabetxades

INGREDIENTS:

  • 2 perdius grosses (o 4 de petites)
  • 1 ceba
  • 2 cabeces d’alls
  • 2 fulles de llorer
  • Pebre negre en gra
  • 1 llimona
  • Julivert
  • Sal
  • 1 tassa d’oli (1,5 dl, aproximadament)
  • Mig got de vinagre (1 dl, aprox.)

→ En una cassola posada al foc amb oli, tot en cru, hi poseu les perdius ja netes, partides per la meitat i salades, i amb els grans de pebre.
→ A part, en una paella amb oli hi sofregiu els alls, les herbes aromàtiques, talls de llimona, grans de pebre i el vinagre. Feu-ho coure uns minuts i aboqueu-ho sobre les perdius. Han de quedar cobertes. Deixeu-ho reduir bé.
→ Deixeu-ho reposar i refredar. Servir fred