Amanida de verats amb magrana

INGREDIENTS:
- 4 verats
- Grans de magrana
- Sal
- Oli d’oliva
- 1 llimona
- Pebre blanc
- Vinagre de Mòdena
- Mig quilo de rovellons petits (botó)
- Fulles verdes
-Teniu els verats en forma de filets o supremes, sense caps ni espines. Assaoneu de sal, suc de llimona i pebre blanc mòlt. Els salteu amb molt poc oli en una paella antiadherent (sense passar-los per farina). Disposeu-los en una plata.
-Salteu els rovellons i afegiu-los a la plata.
-Decoreu amb unes fulles verdes al gust i els grans de magrana. Ruixeu-ho tot amb vinagre de Mòdena i una mica d’oli d’oliva.
El més... d'Oci
- El líquid de les conserves no és dolent: així és com el pots aprofitar
- Sis plans per fer en família aquest cap de setmana
- Entrades gratuïtes per veure el Circ Històric Raluy
- Les sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Quan i on veure «Eso que tú me das», l'última entrevista de Jordi Évole a Pau Donés
- Jordi Évole pateix un atac de cataplexia en directe i descol·loca Wyoming: «Què li passa a aquest home?»
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...