Remenat d’ous de pagès amb tòfona fresca

0 vots
Remenat d’ous de pagès  amb tòfona fresca

Una proposta de Toni Sabas de la Llar del Pagès

INGREDIENTS:

  • Ingredients per a 4 persones:
  • Ous de pagès tofonats: Una dotzena.
  • Tòfona negra: 40 grams.
  • Crema de llet tofonada: 300 ml.
  • Sal i oli d’oliva: Al gust.

El dia abans de preparar el plat, posarem en un recipient, que tanqui hermèticament, els ous, la crema de llet (en un bol) i la tòfona. D’aquesta manera, els ous i la nata absorbiran l’aroma de la tòfona. Per elaborar el plat, en primer lloc batrem els ous, els afegirem la crema de llet, ho salarem i ho posarem a la paella, remenant per tal que no ens quedi una truita, sinó un remenat.

Muntatge del plat: Posarem el remenat en un plat fons i li ratllarem la tòfona fresca a sobre. “La tòfona amb els productes lactis formen un matrimoni gastronòmic perfecte, és un plat senzill, no massa car i amb un resultat fantàstic”, explica Toni Sabas, xef del restaurant La Llar del Pagès de Capmany.

Mapa d'ubicació