Llom de xai cuinat a baixa temperatura

Una proposta per quedar bé
INGREDIENTS:
- Ingredients: Llom de xai. 400 g.
- Cargols. 400 g.
- Raïm blanc pelat. 125 g.
- Rovellons. 200 g.
- Salsa de trufes. 125 g.
- Làmines de trufa. 8 unitats.
- PER
- ALS
- CARGOLS: Aigua. 2 litres. Api. 1 fulla. Ceba tendra. 1 peça. Pastanaga. 1 peça. Vi blanc. 1 dl. Sal. Al gust.
- PER
- A
- LA
- SALSA: Salsa demi-glacé. 2 dl. Brou de carn. 2 dl. Ceba picada. 50 grams. All picat. 3 grans. Oli d’oliva. 1 dl. Mantega. 1 dau. Fines herbes. Al gust. Trufa Melanosporum. 1 peça.
Tallem el llom de xai en dues porcions, les salpebrem i les fem coure en una bossa tancada al buit amb aigua a 650º durant 16 minuts. Tot seguit, ho saltem en una paella antiadherent i ho escalopem. Buidem els cargols, traient-los la tripa, i els saltem amb els raïms, els rovellons, la sal, el pebre i un rajolí de vermut negre. Els cargols els haurem de netejar abans. Els escaldem dos cops per tal que perdin la baba i, després, els fem bullir durant 25 minuts amb la resta d’ingredients de la recepta. Per a la salsa, primer ofeguem l’all i la ceba amb l’oli. Hi afegim la salsa demi-glacé i el brou de carn deixant-ho reduir. Hi afegim les fines herbes. Ho coem durant 5 minuts i, després, cal passar-ho per un colador de malla fina. Finalment, hi afegim la trufa i ho lliguem amb un dau de mantega.
Mapa d'ubicació
El més... d'Oci
- El líquid de les conserves no és dolent: així és com el pots aprofitar
- Sis plans per fer en família aquest cap de setmana
- Entrades gratuïtes per veure el Circ Històric Raluy
- Les sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Quan i on veure «Eso que tú me das», l'última entrevista de Jordi Évole a Pau Donés
- Jordi Évole pateix un atac de cataplexia en directe i descol·loca Wyoming: «Què li passa a aquest home?»
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...