Arròs caldós amb bacallà

1 vot
Arròs caldós amb bacallà

Arròs semblant a una paella però que ha cuit abans que se li s'esgoti el brou

INGREDIENTS:

  • 400 gr. d'arròs, 200 gr. de bacallà, 1 ceba, 1 pebrot, 2 tomàquets, mig litre de vi blanc, oli d'oliva, safrà, clau, pebre i sal.

En aquest plat la base és l'arròs semblant a una paella però que ha cuit abans que se li s'esgoti el brou; aquesta és la seva essència i en el brou rau la seva gràcia.


Es dauren en oli d'oliva els alls ben picats, a continuació s'agreguen la ceba, pebrot, tomàquets, tot tallat a trossos petits.


Quan acaben d'ofegar-se, se li afegeix l'aigua i safrà, clau, sal i pebre i finalment, vi blanc.


En trencar a bullir se li tira l'arròs. Quan es consideri que està gairebé al punt, se li col · loquen uns medallons de bacallà dessalat. Se li afegeix una mica més de vi blanc i es deixa al foc lent. Es retira del foc i es deixa reposar uns minuts.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...