Arròs a la valenciana

0 vots
Arròs a la valenciana

INGREDIENTS:

  • 400 g d'arròs, 200 g de carn de porc, 1/2 pollastre o 1 colomí, 200 g de salsitxes, 1 tros d'anguila, 4 carxofes, 2 tomàquets, 3 pebrots, 200 g de pèsols, pebre vermell, 2 grans d'all , safrà, oli, sal.
En una paella amb oli es fregeixen els pebrots tallats. Ja fregits, es treuen i es reserven.

Es fregeix llavors el pollastre o colomí en trossos, la carn de porc i les salsitxes, es daura tot afegint els alls picats i els tomàquets pelats, nets i partits.

A continuació, les carxofes, sense fulles verdes, tallades per la meitat i fregades amb llimona, i els pèsols o garragones faves fresques s'ofeguen bé i es deixen coure 15 minuts amb una mica d'aigua.

S'agrega després una culleradeta de pebre vermell, safrà i aigua doble quantitat que d'arròs. Quan bulli, s'afegeix l'arròs i la sal, així com l'anguila tallada a trossets i fregida, i els pebrots que teníem reservats.

Es cou a foc fort, i es baixa la calor a mitja cocció. Es serveix després d'uns minuts de repòs.