Pastís de xocolata gelada

0 vots
Pastís de xocolata gelada

INGREDIENTS:

  • 200 g de xocolata fondant
  • 150 g de sucre
  • 8 ous
  • 1 copa de brandi
  • mantega
  • Nata muntada
  • Cireres confitades

Es prepara un motlle forrant-lo amb paper barba untat amb mantega, procurant que aquest sobresurti per les vores, i es reserva. La xocolata trossejada es col · loca en un bol i s'introdueix en el forn microones durant dos minuts al 100% de potència, remenant a mitja cocció.


A part, es baten 150 grams de mantega, el sucre, els rovells d'ou, el brandi, i s'agrega després la xocolata fosa. Es barreja tot molt bé i, finalment, s'incorporen les clares batudes a punt de neu ferma, remenant amb cura perquè es baixin el mínim possible. Quan s'hagi obtingut una massa homogènia, s'aboca en el motlle reservat i es fica al congelador durant vuit hores.


Al moment de servir es desemmotlla el pastís sobre una font i s'orna amb nata muntada i cireres confitades.