Sorbet de maduixes

0 vots
Sorbet de maduixes

INGREDIENTS:

  • 1 Kg de maduixots o 2 kg de maduixes
  • 375 grams de sucre
  • Suc de 1/2 llimona
  •  1/2 copa de Cointreau
  • Una branqueta de menta per adornar

Rentar els maduixots, retirar el cabito i les fulles verdes, tallar i posar a la trituradora, afegir el sucre, el suc de llimona, el cointreau; treballar fins barrejar bé. Retirar i posar a la sorbetera, deixar que se solidifiquen. Si no sorbetera, cal refredar bé la barreja i després afegir dues clares batudes a punt neu amb dues cullerades de sucre, es barreja amb moviments envoltants i es porta al congelador durant 8 hores o d'un dia per l'altre, cada hora es treu i es remou, per trencar els cristalls de gel, això es repeteix fins al moment de servir-lo. Servir en copes, utilitzant la cullera per servir gelat, així tindran forma de boles de gelats, adornar amb menta i si es vol es pot acompanyar de nata muntada.

Receptes: mis-recetas.org

Fotografia: food52.com