Taronges imperials

0 vots
Taronges imperials

INGREDIENTS:

  • PER LA MASSA: 400 g de farina, 4 ous, 1 taronja, 4 cullerades soperes de sucre, 1 sobre de llevat, Oli
  • PER AL XAROP: 400 g de sucre, 1 llimona
  • 4 cullerades soperes de mel

Es baten els ous i es barregen amb quatre cullerades soperes de sucre, la pell ratllada de la taronja, quatre cullerades soperes del seu suc i un rajolí d'oli.

S'uneix la levaduracon la farina i s'afegeix a la barreja anterior, es treballa i es deixa reposar durant 30 minuts.

Es dissolen els 400 grams de sucre en 35 centilitres d'aigua amb el suc de la llimona i es posa a bullir, se li afegeix la mel i es deixa coure durant cinc minuts. Es posa oli a escalfar. Es pren una mica de la massa i es modela una bola, se li fa un forat al centre i es fregeix, després s'escorre bé i es repeteix fins a acabar tota la massa. A l'hora de servir es banyen amb el xarop.