Corona de pasta choux amb fruites de primavera

0 vots
Corona de pasta choux amb fruites de primavera

Mestre Tomeu Esteva ens explica com fer aquestes postres

INGREDIENTS:

  • 1/4 de litre d'aigua
  • 200 gr de farina fluixa
  • 100 gr de llard
  • 5 ous
  • Una mica de sal
  • Sucre en pols
  • 600 gr de fruites fresques de primavera (cireres, maduixes, albercocs, plàtans, gerds, etc.)

Posar en un cassó, l'aigua, la mantega i una mica de sal a coure

Afegir la farina tamisada quan l'aigua comenci a bullir i remenar tot seguit amb una espàtula fins a formar una mes homogènia

Retirar el cassó del foc

Afegir els ous un a un per facilitar la barreja amb els altres ingredients del cassó

Un cop barrejats els cinc ous omplir una màniga pastissera amb la pasta i escudellar sobre una llauna d'enfornar formant una cercle

Coure al forn escalfat a 180 º durant 20 'aproximadament

Tallar per la meitat un cop fred i omplir amb la nata muntada

Tapar amb l'altra meitat i enllustrar amb el sucre en pols

Servir la corona en un plat de presentació amb la fruita de primavera al centre pelada i tallada en trossos regulars com si es tractés d'una macedònia de fruites.