Charlota exòtica

INGREDIENTS:
- 1 pa de pessic
- 1 llauna de pinya gran
- 2 cullerades soperes de rom
- 2 mandarines
- 2 plàtans
- 1/2 litre de llet
- 2 cullerades soperes de crema en pols
- 3 cullerades de sucre glas
- 1 tassa de nata batuda espessa
- Coco ratllat
El bescuit es trosseja en quadrats d'uns dos centímetres i mig, es col · loca sobre una font gran i es remulla amb el suc de la pinya. A part, en un bol amb una mica de llet es deslíen les natilles en pols i s'agrega a continuació el sucre i la resta de la llet. S'introdueix el recipient al forn microones, connectat a la màxima potència, durant uns quatre minuts o fins que arrenqui el bull.
Transcorregut aquest temps, es bat la barreja i es fica de nou al microones, sense variar la potència, cinc minuts. Ha remoure cada minut fins a aconseguir una crema espessa. Ja en el seu punt, es retiren les natilles del forn, s'afegeix el rom i es remou de tant en tant perquè no es formi escorça. La pinya, trossejada, els grills de mandarina i els plàtans tanos, pelats i tallats a rodanxes, es distribueixen sobre el pa de pessic, reservant uns trossos de cada fruita per adornar, i s'estenen les natilles sobre tot això.
S'introdueix la font a la nevera perquè qualli, almenys durant una hora. En el moment de servir s'estén la nata muntada sobre la carlota i s'orna amb la fruita reservada i coco ratllat i torrat.
El més... d'Oci
- Telecinco «roba» a TVE unes declaracions de Jesulín de Ubrique evitant citar la seva procedència
- Els millors xefs d'Espanya protagonitzen el nou anunci d'Estrella Damm
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Colau agraeix a 'Masterchef' promoure l'alimentació sostenible
- Sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Carlos Sobera, enrojolat a «First Dates» per l'atrevida predicció d'una comensal: «t'encanten els preliminars»
- Descompte especial per entrada per veure «La Bella Durmiente»
- CRÍTICA | «Baby», una paràbola sinistra i hipnòtica
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...