Charlota de xocolats i whisky

12 melindros; 150 g de xocolata; 100 g de mantega; 4 ous; 9 cullerades de whisky; 4 cullerades de sucre; nata muntada.
Amb els bescuits, remullats en una barreja feta amb sis cullerades de whisky i dues d'aigua, es folren les parets i el fons d'una flamera o un motlle desmuntable.
La xocolata trossejada es fon posant-lo al bany Maria juntament amb la resta del whisky i la mantega. A part, es treballen els rovells d'ou amb el sucre fins aconseguir una crema, a la qual s'afegeix la xocolata temperat. Es barreja tot bé i, finalment, s'incorporen les clares muntades a punt de neu.
Aquest preparat s'aboca en el motlle i s'introdueix a la nevera durant unes hores. Després, es desemmotlla la carlota i se serveix adornada amb nata muntada i encenalls de xocolata.
El més... d'Oci
- Telecinco «roba» a TVE unes declaracions de Jesulín de Ubrique evitant citar la seva procedència
- Els millors xefs d'Espanya protagonitzen el nou anunci d'Estrella Damm
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Colau agraeix a 'Masterchef' promoure l'alimentació sostenible
- Sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Carlos Sobera, enrojolat a «First Dates» per l'atrevida predicció d'una comensal: «t'encanten els preliminars»
- Descompte especial per entrada per veure «La Bella Durmiente»
- CRÍTICA | «Baby», una paràbola sinistra i hipnòtica
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...