Bunyols de poma

Unes postres d'origen asturià
INGREDIENTS:
- 400 g de poma reineta o Mingan
- 200 g de farina
- 2 ous
- 2 copes de rom (o de licor de poma)
- 25 g de sucre
- Un got de cervesa
- oli
Les pomes, pelades i sense cor, es tallen a grills de mig centímetre de gruix i, disposades en un bol, es deixen macerar amb el sucre i el rom durant 15 minuts aproximadament.
En un recipient adequat es tira la farina, els rovells d'ou, la cervesa i un punt de sal, i es barreja tot molt bé, a continuació, s'incorporen les clares batudes a punt de neu i es barreja bé per aconseguir que homogeinitze perfectament .
Amb aquesta pasta s'arrebossen els grills de poma i immediatament es fregeixen en oli ben calent fins que adquireixin un color daurat, aleshores es treuen de la paella, s'escorren i es col · loquen en una safata de servir.
Finalment i, segons el gust dels comensals, s'empolvoren amb una barreja de sucre i canyella o sucre vainillat, o bé es cobreixen amb una lleugera capa de melmelada o nata muntada.
El més... d'Oci
- Telecinco «roba» a TVE unes declaracions de Jesulín de Ubrique evitant citar la seva procedència
- Els millors xefs d'Espanya protagonitzen el nou anunci d'Estrella Damm
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Colau agraeix a 'Masterchef' promoure l'alimentació sostenible
- Sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Carlos Sobera, enrojolat a «First Dates» per l'atrevida predicció d'una comensal: «t'encanten els preliminars»
- Descompte especial per entrada per veure «La Bella Durmiente»
- CRÍTICA | «Baby», una paràbola sinistra i hipnòtica
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...