Seitons a la cassoleta

0 vots
Seitons a la cassoleta

INGREDIENTS:

  • Ingredients per a dos o tres persones 12 seitons
  • 1 tomàquet
  • pasta de full
  • ensalada russa
  • maionesa
  • vinagre
  • all
  • julivert
  • sal

Els seitons es netegen , traient-los el cap i l'espina central. Després, es col·loquen en una cassola de fang, s'amaneixen amb sal, all i julivert picats i, cobrint-los amb vinagre, es deixen en maceració durant 24 o 48 hores.
 
A part, amb la pasta de full es folra un motlle gran o diversos petits, i es cou a forn moderat fins daurar. Un cop llesta la cassoleta, es desemmotlla, es deixa refredar i s'omple amb amanida russa.
 
Els seitons es treuen de l'adob, s'escorren bé i es col·loquen sobre l'amanida. Adornats amb maionesa, julivert picat i el tomàquet tallat a trossos, se serveixen freds.