Brownie de xocolata blanca i gelat de maduixa

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà
INGREDIENTS:
- Ingredients (per a 6 persones):
- Ous. 3 peces.
- Mantega. 150 grams.
- Xocolata blanca. 125 grams.
- Farina. 65 grams.
- Sucre. 50 grams.
- Nous. 90 grams.
Batem els ous amb el sucre i reservem. Desfem la xocolata blanca amb la mantega i hi afegim els ous amb el sucre, la farina i les nous. Ho batem tot bé i ho posem al forn a 170º durant uns 35 minuts. PRESENTACIÓ: Podem posar una base de coulis de maduixa, a sobre hi posem el brownie i hi afegim unes boles de gelat de maduixa.
NOTA DIETÈTICA: Aquestes són unes postres de festa, vol dir que s’hauria de menjar de tant en tant. Els nutrients que ens aporten són majoritàriament greixos i hidrats de carboni. Per tant, convé fer un bon passeig després de menjar!
Mapa d'ubicació
El més... d'Oci
- Telecinco «roba» a TVE unes declaracions de Jesulín de Ubrique evitant citar la seva procedència
- Els millors xefs d'Espanya protagonitzen el nou anunci d'Estrella Damm
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Colau agraeix a 'Masterchef' promoure l'alimentació sostenible
- Sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Carlos Sobera, enrojolat a «First Dates» per l'atrevida predicció d'una comensal: «t'encanten els preliminars»
- Descompte especial per entrada per veure «La Bella Durmiente»
- CRÍTICA | «Baby», una paràbola sinistra i hipnòtica
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...