Postres amb poma àcida, gintònic i escuma de iogurt

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà
INGREDIENTS:
- 4 iogurts tipus grec
- 125 g de nata líquida
- 25 g de sucre
- 1 càrrega per al sifó
- 150 g de ginebra
- 100 g d’almívar 50% (la mateixa quantitat de sucre que d’aigua)
- 20 g de menta
- 300 g de poma àcida
- 1 branca de vainilla.
Començarem barrejant tots els ingredients, els introduïm al sifó, tanquem i posem la càrrega de gas. Un cop fet això el refredem a la nevera. Posem a bullir la ginebra amb l’almívar, l’hi afegim la menta picada i la poma tallada a daus i la deixem refredar. En un got posem la poma, afegim l’escuma de iogurt i el presentem.
Mapa d'ubicació
El més... d'Oci
- El líquid de les conserves no és dolent: així és com el pots aprofitar
- Sis plans per fer en família aquest cap de setmana
- Entrades gratuïtes per veure el Circ Històric Raluy
- Les sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Quan i on veure «Eso que tú me das», l'última entrevista de Jordi Évole a Pau Donés
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...