Canelons de verdures amb crema lleugera de parmesà

0 vots
Canelons de verdures amb crema lleugera de parmesà

INGREDIENTS:

  • 1 peça de pebrot vermel
  • 1 peça de pebrot verd
  • 1 peça de ceba
  • 1 peça de Carbassó
  • 1 peça Albergínia
  • 8 unitats de pasta brick
  • 100 grams de nata
  • 50 grams de parmesà
  • sal
  • pebre
  • oli d’oliva al gust.

Tallem totes les verdures, les saltem en una paella i un cop saltades les salpebrem. Fem els canelons amb la pasta brick i els pintem per sobre amb una mica d’ou. Els posem al forn a 180º, per sobre hi podem posar una mica de sèsam negre i sèsam blanc. Per fer la salsa, desfem el formatge parmesà i hi afegim la nata, ho deixem coure uns 10 minuts. NOTA DIETÈTICA: En aquest plat hi ha representats tots els grups d’aliments: el greix de la nata i l’oli, els hidrats de carboni de la pasta brick, les proteïnes del formatge i les vitamines i minerals de les verdures. És, per tant, un plat complet.

 

Una proposta de l'Escola d'Hosteleria de l'Alt Empordà