Pollastre amb escamarlans

0 vots
Pollastre amb escamarlans

Una proposta dels alumnes i professors de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

INGREDIENTS:

  • Pollastre. Una peça
  • Cebes. 2 peces
  • Tomata triturada. 100 grams
  • Brandi. Un got
  • Escamarlans. 300 grams
  • Picada: All fregit, julivert, avellanes i pa torrat

Tallem el pollastre a vuitens i l’enfarinem, el fregim i el reservem. Fem el sofregit amb la ceba picada i quan estigui ben cuita posem una punta de tomata i ho deixem coure. Després hi afegim el pollastre fregit i flamegem amb el brandi i ho  deixem coure fins que el pollastre sigui tendre. Per últim, en una paella, saltem els escamarlans, els flamegem amb el brandi i els afegim al pollastre juntament amb la picada i ho deixem coure durant 5 minuts.
 

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...