Bescuit de xocolata i nous

2 vots
Bescuit de xocolata i nous

Un deliciós pastís ideal per a qualsevol moment del dia: esmorzar, berenar o postres

INGREDIENTS:

  • 3 ous
  • 200 gr de farina
  • 200 gr de sucre
  • 1/2 sobre de llevat
  • 100 gr de nous
  • 150 gr de xocolata negre
  • un vas petit d'aigua
  • 100 gr de mantega

El primer que cal fer és separar els rovells de les clares, les quals
es munten a punt de neu. Després, en una font, es baten els rovells amb el sucre fins que ho vegi esponjós.

Tot seguit es posa l'aigua, mantega i la xocolata en un cassó i es remou al foc. Es tracta de remenar fins que sigui com una crema i, és llavors quan s'ajunta amb els rovells i les nous i es tira poc a poc la farina juntament amb el llevat.

El pas següent consisteix a, delicadament, introduir en un motlle de pastís prèviament untat amb mantega, les clares muntades i es fica al forn 10 minuts a 200 graus. Quan vegi que puja el deixa 10 minuts més, però a 160
graus, llavors es punxa amb un ganivet i si surt net ja està llest.

És important utilitzar una bona xocolata ric en cacau, res de xocolata amb
llet ni en pols, perquè surti molt més saborós.

Mapa d'ubicació