Copes de xocolata

INGREDIENTS:
- 200 g de xocolata fondant
- 80 g de sucre
- suc de llimona
- 1 cullerada sopera de nata líquida
En un bol de vidre es posa mig got d'aigua, el sucre i unes gotes de suc de llimona i s'introdueix en el forn microones al 100% de potència durant tres minuts. Transcorregut aquest temps, es treu del forn i es reserva.
A part, en un altre recipient es tira la xocolata trossejada amb una cullerada d'aigua, es tapa amb plàstic adhesiu i es fica al microones-sense variar la potència anterior-fins que es fongui la xocolata (uns dos minuts aproximadament). Quan estigui fos la xocolata, s'incorpora el xarop de sucre que es tenia reservat, es bat tot bé i, finalment, s'afegeix la nata líquida.
La crema resultant es passa a copes individuals, que es fiquen a la nevera perquè qualli. En el moment de servir es poden adornar les copes amb nata muntada, fideus multicolors, cireres gebrades o encenalls de xocolata.
Mapa d'ubicació
El més... d'Oci
- Telecinco «roba» a TVE unes declaracions de Jesulín de Ubrique evitant citar la seva procedència
- Els millors xefs d'Espanya protagonitzen el nou anunci d'Estrella Damm
- Aquest és el sou que cobra Jesús Cintora per cada entrega de ''Las cosas claras'
- Colau agraeix a 'Masterchef' promoure l'alimentació sostenible
- Sèries i pel·lícules que no et pots perdre aquest cap de setmana
- Carlos Sobera, enrojolat a «First Dates» per l'atrevida predicció d'una comensal: «t'encanten els preliminars»
- Descompte especial per entrada per veure «La Bella Durmiente»
- CRÍTICA | «Baby», una paràbola sinistra i hipnòtica
Llibre de receptes
Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...