Barquetes d'alvocats

0 vots
Barquetes d'alvocats

INGREDIENTS:

  • 3 alvocats
  • 1 rovell d'ou
  • 100 g de formatge roquefort
  • 100 g de formatge gras
  • 1 terrina de nata
  • 1 llimona
  • 1 enciam
  • pebre negre
  • avellanes

Els alvocats, ben rentats, es tallen longitudinalment en dos trossos. Es buiden de polpa, deixant un centímetre sense treure. La polpa es ruixa i pica amb suc de llimona perquè no es faci fosc. Amb la polpa de l'alvocat, els dos tipus de formatge, el rovell d'ou i una mica de pebre negre es prepara una crema, picant-tot o utilitzant la batedora. S'afegeix nata per aconseguir la fluïdesa que es desitgi. Els alvocats s'omplen amb aquesta barreja, emprant una mànega pastissera o una xurrera amb filtre arrissat gran. En una font, i sobre fulles tendres d'enciam, es col · loquen els alvocats i s'empolvoren amb les avellanes mòltes.

Mapa d'ubicació