Royal Muscovado amb raïm i cremós de xixona

0 vots
Royal Muscovado amb raïm i cremós de xixona

Unes postres originals per servir un dia de gala

Royal Muscovado: Bulliu la meitat de l’aigua amb el sucre. Diluïu-hi la gelatina (prèviament remullada amb abundant aigua freda) i afegiu-hi la resta d’aigua. Empleneu el fons del plat i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

 

Gelat de Xixona: Piqueu el torró i barregeu-lo amb la nata. Refredeu-ho a la nevera.

 

Xocolata: Desfeu la xocolata sense deixar que bulli l’aigua. La refredem una mica i l’estirem entre dos papers plastificats, que quedi ben fina.  Deixeu-la reposar 5 minuts i talleu-la a tires. Reserveu-la ben plana en un lloc fresc i sec.

 

Acabament del plat: En el moment de servir-ho, posem al fons del plat una cullerada de galeta Maria trinxada, trossets de raïm pelat i tallat, una cullerada de cremós de Xixona i ho acabem amb un rectangle de xocolata a sobre.

 

Autors: Màrius Ferrer i Jordi Pujol

Mapa d'ubicació